Жената Козирог е “горящ айсберг”

Жената – козирог е като ледената кралица от приказките. Красотата не я напуска цял живот, даже напротив само разцъфтява. По принцип тя е трудно достъпна за повечето хора, на моменти е студена и мълчалива.

Но не съдете за книгата по корицата!

ПЪРВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ:

Красота и изящество. Поддържан външен вид, грациозна походка в удобно облекло. Изглежда плаха и покорна на пръв поглед, но далеч не е така. Освен външната си красота тя притежава онази привлекателна скромност, която я краси и от вътре.

ЛИЧНОСТ:

Нашата ледена кралица се разпознава много лесно дори в далечината. Идеално пригладена права коса или отлично оформени къдрици, което и да е от двете ще бъде, както трябва, а не  ,,през пръсти,,! Перфектно гладко лице, симетрични вежди , малко спирала и лек блясък на устните. Тялото и е в перфектна спортна форма , дали по рождение или в последствие рядко ще видите жена – козирог отпусната и занемарена а дори и да срещнете все пак такъв екземпляр причините вероятно са доста основателни. Наистина няма  ДРУГА ЖЕНА ,която да има такава желязна воля що се отнася до външния вид или друга цел.

Не говорим за ,, кифла ,, обаче ! Тя почти не носи грим в ежедневието , но и не се разхожда , като  ,, измита чиния ,, ! Залага повече на естествените си дадености отколкото на маскировката. Предпочита натуралната си форма и полага най – големи усилия от всички други да я поддържа и да я запази.

Ако става въпрос за килограми – ще ги свали ,независимо ,колко време ще и отнеме!

Здраве – В тази област тя е по запозната дори от нашите лични лекари Рецептите , мазилата илачите и продуктите за , които тя знае надали изобщо сте чували.  По – горе споменахме ,че тя залага на естествения си вид и това . Освен физически отлична форма и здравословен начин на живот.

Като всеки човек и жената -козирог има пороци и  вредни навици , само ,че добрите ,които има напълно ги компенсират.

Що се отнася до работата – ще я върши ,колкото и да не и харесва ,сама си я е избрала и докато се прехвърли в желаната от нея сфера , няма да   лентяйства ,защото бездействието я убива.

Тя върви по своя път и не поглежда настрани още по-малко назад и в ежедневието и в живота. Трудно е да приковете вниманието и дори за обикновен поздрав НЕ защото е разсеяна или надута ,нищо подобно а понеже тя винаги е съсредоточена в мислите си и действията си.

Изключително търпелива и упорита уважава дисциплината. Държи на възпитанието и добрите маниери. Все неща ,които хората в днешно време често забравят!

Жената Козирог се отнася с уважение към по-възрастните и изслушва внимателно  мнението им, независимо  ,че винаги си има собствено мнение по абсолютно всички въпроси. Родителите за нея са  с безспорен авторитет.  Ако в детството или младежките години е имало сериозни принципни разногласия с родителите си напълно възможно при навършване на пълнолетие момичето да се отдели и да заживее самостоятелно. За нея е по-лесно да бъде независима, отколкото да влиза в конфликт с родителите си.

КАК ОТМЪЩАВА  ЖЕНАТА – КОЗИРОГ :

Да изкарате от нерви тази жена е почти невъзможно. Все пак успеете ли . . .  вземете си личността и бягайте.

Като приятел тя е лоялна и винаги насреща , но като враг няма , да и се качите на главата. Губите всяка привилегия пред нея а скоро самата тя ще вземе и земята под краката ви.

Търпелива и хладна има два варианта . В този случай Козирог се дели на  –

Декемврийски и Януарски .

Жената – козирог родена през месец декември е доста по – социална личност , отворена към новости и ако наистина сте нарушили нейната приятелска атмосфера ще ви отвърне жеста с пълна сила.

Жената – козирог родена през месец януари пък е малко по – затворена  трудно свиква с новостите. Самодисциплината и обаче я прави толкова издръжлива и упорита. Тя по – скоро ще ви забрави за отрицателно време и  няма да ви даде шанс за прошка никога. Дори да ви види на улицата ще ви подмине и това е.

КАКВО Е ДА ИМАТЕ ВРЪЗКА С  ЖЕНА – КОЗИРОГ :  Нейният чар е скромността на личността а в аурата и се крие нещо загадъчно.

Идеална кожа , симетрия и поддържана външност. По – скоро мълчалива отколкото бъбрива.

Вашата ледена кралица  винаги ще изглежда на висота , никога няма да ви изложи с поведението си.   За нея мимолетни увлечения няма, връзките и обикновено са продължителни.

СТАТИСТИКА : Връзките и браковете с партньор от този зодиакален знак са 68%  по–здрави и устойчиви във времето . Горе споменатите качества на тази жена спомагат за тези резултати.

Любовта дава огромна сила на тази дама. Отнасяйте се към нея така както заслужава – като към скъпоценен камък.  Гласува ли ви доверие сама ще си постави за цел да преодолее своята мнителност и ще ви отдаде всичко на , което е способна а то хич не е малко.

В секса тази жена ще бъде изключително темпераментна за ваша изненада , все пак е земен знак. Тук стигаме до горящия айсберг за ,който се споменава в заглавието. Вие не сте и предполагали ,че тя може да си позволи някои експерименти , предвид студената и обвивка.

Информация от анкетираните : 65 % от мъжете споделят , че тази жена няма нищо против нестандартния начин за разнообразие в интимните отношения и става дума за смяна на пози . За другите варианти сами ще се сетите.

Какво по – добро от жена ,която отглежда любовта си към вас като рожба , верен приятел , който разсъждава наравно с вас над проблемите и хладнокръвна експериментаторка в спалнята.