Жената – Лъв! Диво превъзходство и блясък!

Жената – ЛЪВ е ЛУКС от КЛАСА !

Има едно общо нещо между  Жената – ЛЪВ и Жената – Телец и това е ,че винаги ще ги различите от всички останали.

Излъчва царственост , красота и тайна екзотика. Винаги независима , господарка на самата себе си. Гордостта е нейната запазена марка.

Владее отлично обстановката и разговорите. Знае как да се държи във всяка една ситуация без предварителен план. Не е от срамежливите девойки , трудно ще я притесните , защото има прекалено развит ум и освен това го използва.

Независимо от повода или мястото на ,което за първи път ще я видите ,тя ще изглежда перфектно без да преувеличаваме.

Жената – ЛЪВ е жизнерадостна и светлината на прожекторите винаги е към нея ,защото тя е създадена да бъде център на вниманието с повод или без повод.

Всичко , което е тя и всичко ,което прави е с голямо внимание , лекота , изтънчен вкус , блясък и стилен лукс.

Царица по природа , не случайно е окачествявана  много често със дивата неопитомена същност на всеизвестният лъв.

ЛИЧНОСТТА НА ЖЕНАТА – ЛЪВ :

Тя може да бъде всичко ,което поиска! ЕДИНСТВЕНОТО , което не може да бъде е посредствена и безлична. Надарена е по рождение с изключителна забележителност и достолепие.

Цялостното излъчване на тази жена ви кара да и се възхищавате. От гордо изправената  глава до тежката самоуверена походка , ведра усмивка и силно изразена изтънчена осанка ,тя дава чувство за топлота и неизтощима енергия.

Има силен отличителен характер ,който си проличава в абсолютно всичко. Екстравагантен тип жена , която не залага на голотата въпреки ,че я включва понякога в общата си визия. Тя акцентира върху женствения си сексапил. Няма да видите дива простота а в 80% класа и стил ,където не сте виждали другаде.

Вдигната на идеален кок пригладена коса с наситен цвят ,без оттенъци на други неопределени цветове. Злато или сребро , без евтини дрънкулки ! Ще украси шията си с тънко златно колие в комплект със златни обици.

Всеки един аксесоар по нея е избран внимателно и подчертава ненатрапчиво нейния характер и сексапил. В 70% от представителките има плътни устни и изразени скули , дълги мигли и бадемовидни очи. Тънка  но силна шия леко пищни стегнати форми и определено има  така желаните и привлекателни ИЗВИВКИ. Всичко останало е природна даденост и поддръжка.

Един ден ще я видите изцяло преобразена ,като красива екзотична амазонка а на другия царски аристократична особа. Дори в ежедневието си ,тя не умее да е ОБИКНОВЕНА.

Тя е здраво стъпила на земята светска дама. Създадена е за светски живот и комуникация с много много хора от различни среди и браншове. Умее да води преговори и да взима бързи и точни решения. Също така що се отнася до заветните и цели умее да си създава стратегия ,защото загубата не присъства в нейния живот.

Обича забавленията на 101% без значение  сутрин или вечер , стига да е в настроение ,може да чуете любимата и песен ,да я видите да танцува , тя се наслаждава на всичко , душата и живее и това никой не може да го промени.

Лъвицата не разчита на случайно разрешение на въпросите, тя учи, работи, предвижда, организира всичко около и в себе си за да може нещата да се случват.

Тази дама притежава легендарното ,,Ноу Хау ,, за почти всичко. При положение ,че тя обожава лукса и разкоша ,не ги чака да паднат от небето а прави ,каквото е нужно за да се нареди на първо място в йерархията и именно тази част попада под светлината ,затова буди заслужено възхищение в околните и съответно завистта на глупаците.

Жената – ЛЪВ контролира силите си, направлява с ръка на господарка собствената си енергия и преодолява трудностите благодарение на постоянството и пламенността си

Тя е властна натура. Дори ,когато иска да се покаже тиха и приятна, в поведението и жестовете  се забелязва някаква царственост. В любовта тя е искрена, спонтанна, великодушна.  Не обича сантименталните усложнения. Макар че изпитва голямо удоволствие да бъде ухажвана, следва винаги една и съща линия на поведение и трудно се решава на някой каприз, защото е горда и пряма.

Тя не е родена за дребните домакински задължения, но дава доказателство за известна сръчност в организацията на тези задължения и притежава рядък кулинарен талант. Тя може да направи кариера в професии, където от значение е вещината.

Лъвицата е постоянен и верен приятел ,но не на всеки. Вие трябва да сте наистина достоен човек за да ви уважава тя. Не харесва слабохарактерните хора , без цел , без воля и посока в живота.

Винаги ще ви бъде полезна и ще държи ,като неин верен достоен другар да имате най – доброто, ако вие се сещате за  нея и тя винаги ще се сети за вас.

Обича и умее да води да бъде лидер ,където и да отиде ,можете да научите много от нея ,като ваша сестра , майка или приятелка сами вече знаете ,какво я отличава от другите.

Освен лоялността и верността спрямо приятелите си, жената – ЛЪВ  притежава талант да се забавлява, да организира пищни празненства и партита, да разточителства, което е още един знак за нейната щедрост и великодушие.

Готова  да помогне на нуждаещите се, но сама тя не е в състояние да поиска помощ, тъй като това би нарушило гордостта и достойнството и.

КАКВО Е ОТМЪЩЕНИЕТО НА ДАМАТА – ЛЪВ :

ИЗМАМА ! Няма нищо друго ,което може да вбеси , отврати и провокира ЖЕНАТА и МЪЖА -ЛЪВ до такава степен ,че да иска да ви отмъсти по всякакъв начин освен да ги измамите и да нараните гордостта им ,като ги направите на глупаци.

Никой не обича да го правят на глупак , а да се опитате да сторите това с представителка на зодия – ЛЪВ граничи с мазохизъм и самоубийство.

Като дълбоко себе уважаваща се дама с развит ум и милион способности не е лесно да я измамите !

Все пак ако успеете ,знайте ,че тази жена или този мъж с всичките си качества и общителната си добре премерена личност в по – голям процент от представителите на ЛЪВ се намират на ръководни постове , широко познати са на доста хора от различни среди и може да се каже ,че държат в едната си ръка власт а в другата милосърдие.

Като неин враг забравете за милосърдието и се подгответе за истински шамар образно казано от ръката държаща властта.

Също имайте в предвид ,че те не го възприемат ,като отмъщение а ,като наказание. Строга но справедлива ,ако сте чували.

Абсолютно притежава всяка възможност да ви направи не на глупак а на тринадесет глупака !

Най-елементарната проява на отмъщение от страна на жената – ЛЪВ  е нагледната демонстрация на това, че Вие сте въздух, едно нищо и ще разберете защо.

Всичко , което Вие си мислите ,че умеете а тя никога през живота си не е правила , ще научи за отрицателно време и ВЕРОЯТНО ще бъде по – добра от вас. Това е лекия вариант!

По – лошото е ,ако наистина се заеме с вас и вашето неблагоразумие. Тогава вече може да очаквате всичко ,но не говорим за подлост и подмолие а значителни проблеми.И в двата случая ще пожънете това ,което сте посели.

КАКВО Е ДА ИМАТЕ ВРЪЗКА С ЖЕНА – ЛЪВ :

Грациозна и изящна ,като котка, надарена с вкус и взискателност, обича лукса и красивите дрехи, комплиментите и подаръците и  всичко това да носи печата на изключителност и специалност. Тя предлага много и затова изисква много насреща.

Ако сте МЪЖ а не момченце ще успеете да оцените красотата на бурята в нея а тя ще оцени това и ще се погрижи за вас така ,както САМО ТЯ си знае.

ЛЪВ е изцяло ШЛИФОВАН диамант и ,като такъв не струва малко нито материално нито емоционално.

Като родител може изцяло да се конкурира с Жената – Рак. Дава самочувствие и кураж на децата си , учи ги на най – важното и скъпо нещо в живота – да имат достойнство и гордост.

Във връзката с жената – ЛЪВ няма скука а шум и веселие , топли добре поднесени вкусни изпипани ястия , музика , смях разпускащи нощи и тихи сутрини понякога.

Тя си пада ревнива по натура ,но няма да се унижи да ви го демонстрира или да ви даде тази сила. Ще си го запази за себе си а ако не я оцените даже и ще забрави за вас. Няма да ви прави ревниви сцени или да ви поставя ограничения с цел да бъде единствената в полезрението ви ! Умен мъж ще види ВСИЧКО  в нея навреме ,защото понятието шанс при тази дама не съществува.

Уважението е от първостепенно значение за нея. Няма ли го – няма връзка , няма как да стане.

Сигурно сте забелязали ,че тя ви превъзхожда в доста неща , няма да чуете такива заключения от нейната уста обаче.

Независимо ,какво ще ви поднесе и къде ще го направи ще бъде изпипано , апетитно ,интригуващо и непознато за вас.От кухнята до спалнята , може да ви сервира всякакви изненади.

Дива страст и похотлив поглед и при жената и при мъжа от зодия – ЛЪВ !

Вие решавате дали ще се справите. За нея успехът е неизбежен !!!

Източник: https://hotzodiac.wordpress.com/2015/05/29/%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%bb%d1%8a%d0%b2-%d0%b4%d0%b8%d0%b2%d0%be-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b2%d1%8a%d0%b7%d1%85%d0%be%d0%b4%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be-%d0%b8-%d0%b1%d0%bb%d1%8f%d1%81%d1%8a%d0%ba/