Жената Стрелец е непредсказуем риск

С тази жена или поемате риска да сте  в постоянно гонене на дивото в нея или губите шанса изобщо да сте с нея.

Усмихната и безгрижна още от в ранните си детски години , тя ги изживява пълноценно заради свободния си от тревоги характер. За това момиче трудностите са приключения  от , които си взима бързо нужните поуки за живота. Тя не се лута дълго ,като повечето зодиакални знаци и бързо разбира посоката в живота си.

Ще я познаете лесно! Тя познава всички около вас и поддържа стари приятелски връзки много години.Може би знае и за вас ….. но не се лъжете ,това ,че е добре информирана абсолютно не значи ,че сте влизали е разговорите и. Тя не е клюкарка. Гледа повече в себе си отколкото другите. Това е жената на ,която действията не могат да се предвидят. Дори да си мислите ,че я познавате и да решите ,че знаете в дадена ситуация как ще реагира ,тя отново все едно е прочела мислите ви прави нещо съвсем друго. Не оповестява решенията си ,споделя само резултатите.

ЛИЧНОСТ : Изключително свободолюбив характер , светло лице с въздействаща усмивка. В 78% жените стрелец имат светла кожа , нито пухкави ,нито тънки а средно обемисти  устни и симетрично лице. Дори при процента с по – тъмна кожа , тази жена буквално е в състояние ,както казваме да ви озари със своята искрена и широка усмивка. Разговорите с нея ви зареждат ,понеже тя е оптимист до край.

Тази оптимистична и самоуверена дама има нужда от своята независимост. Тя трябва да притежава свободно пространство. Жената Стрелец има нужда от движение в живота, затова абсолютно табу за нея е скучен и посредствен мъж  ,който да се опитва да я промени така ,както на него си му харесва . Партньорът и трябва да притежава подобно на нея авантюристичен дух и свободомислещ характер. Освен това тази дама има и огромен брой желания, претенции и мечти – кариера, която да й доставя удоволствие, но и деца, хармонично семейство. Съчетанието на амбиция и късмет помага на жената Стрелец да изпълни желанията си.

Тази дама съзрява сравнително по – бързо от повечето зодии и не губи време в мисли дали да направи крачка или две в дадена посока.

Жената – стрелец предизвиква завист у доста жени , дори нейни приятелки също могат да оглавят класацията на ,, нищо не правещите а просто завиждащите ,, !

С доза късмет и голяма амбиция или добре изиграни карти , постига това което иска и печели завистта на жените. Никога отегчителна , винаги пълна с щури идеи ,готова за пътувания и търсеща нови изживявания. Бързо се сприятелява и ви научава да се радвате на дребните неща в живота. Носи сърцето си на длан. Пряма, честна, добродушна и благодарна. Обича свободата си и трябва да бъде свободна да пътува. Нейният ентусиазъм, сговорчивост, сърдечно чувство за хумор и бърз ум са радост за всеки мъж. Тя е добър слушател. Добър другар за мъж, който обича спорта и приключенията на открито

КАК ОТМЪЩАВА :  Отмъщават е силно казано. По – скоро в точния моменти без излишни скандали и циркови изпълнения ще ви поставят на мястото ви ,така , че всички да разберат защо сте там. Няма да ви простят ,няма и да ви помнят още дълго.

КАКВО Е ДА ИМАШ ВРЪЗКА СЪС ЖЕНА СТРЕЛЕЦ :  Тук съблазнителна комбинация е независимостта и искреността. Мъжете са завоеватели по принцип с една или друга тактика , други по природа независимо зодията, те харесват да гонят дивото. Жената Стрелец не е питомно зайче. Тя е тази за ,която никога не е сигурно ,че притежаваш напълно. Тази дама харесва да бъде притежавана , но от достоен човек. Тя също е притежателка ,но ако реши ,че не си пасвате ще продължи напред без да се замисли. Нейната философска гледна точка е такава ,, Няма смисъл да плача по разочарованията ,ще намеря този когото търся ,, и до там. Не казваме ,че е безчувствена а реалист.

Ще те разучи като учебник по история без да много да те разлиства.При проведените анкети , мъжете описват връзката си с тази жена по следния начин. Общителна ,атрактивна , интересуваща се от всичко ново , любознателна в ежедневието и в секса. Приятелка в живота , мръсница в леглото , майстор – готвач в кухнята, забавна компания на масата.

Ха! Сега и вие искате да сте зодия Стрелец нали ? :))

Ако до себе си имате дама със зодия Стрелец, трябва да знаете, че тези дами са честни и може да им се доверите.

Източник: hotzodiac.wordpress.com