Жените според деня в които са родени

Жените родени в понеделник

Жените, родени в понеделник са много романтични и чувствителни същества. Нежни и гальовни, те знаят как да обичат всичко и всички. Те не обичат самотата и не могат да живеят сами. Имат постоянна нужда от някой, който да се грижи за тях и да ги прави щастливи. Могат да правят компромиси и да отстъпват.
Имат силно развита интуиция, която никога не ги е подвеждала.

Жените родени във вторник

Жените, родени във вторник се раздават на 100% в любовта. Страстни и емоционални създание, които привличат мъжете с чувството си за хумор и с това, че са страхотна компания.
Обичат да бъдат независими и не позволяват на никой да промени това. Не обичат условията в любовта и живота. Ценят свободата си и личното си пространство.
Жените родени във вторник обичат разнообразието в една връзка, а не застоя. За тях любовта трябва да една неспирна динамика от чувства и емоции, само така ще бъдат с вас за дълго.

Жените родени в сряда

Жените, родени в сряда са любвеобилни хора. Дават всичко в любовта. Но те умело скриват това. Те са всеотдайни предани на мъжа когото обичат. Тези дами имат нужда от постоянство и сигурен комфорт. Те не са по кратките неща и сезонните авантюри.
жените родени в сряда не вярват в любовта от пръв поглед, нито на случайна страст, която може да се възпламени и след това така лесно да загасне.
Тези жени не харесват мъжа толкова по външният му вид и красота, колкото по неговата карма и заряд, който носи.

Жените родени в четвъртък

Жените, родени в четвъртък са много нетърпеливи искат всичко да стане веднага и на момента. Ако не се получи така губят интерес.
Те не са много много по романтиката в любовта. Обичат свободата и емоциите от новите преживявания. Тези жени привличат мъжете със своята искреност. Не желаят някой да им казва какво да правят, да им поставя условия и норми на поведение.

Жените родени в петък

Жените, родени в петък са романтични и мечтателни. Обичат красотата и хармонията във всяко тяхно измерение. Нежни и чувствителни са и с това привличат силният пол. Те са много обаятелни и няма как да не ги харесате. Те са много интелигентни и начетени, освен това имат голямо чувство за хумор.
дамите, родени в петък искат в една връзка да бъдат закриляни. Обичат мъжът да се грижи за тях, а не те за него. Не обичат самотата и искат да създадат семейство.

Жените родени в събота

Жените, родени в събота са много потайни и загадъчни. Трудно можеше да разбереш какво мислят, защото не изразяват и не казват чувствата си. Те мислят по скоро с ума си отколкото със сърцето си, затова биха се очаровали от вас ако имате някакво интелектуално ниво.
Прагматични, рационални и живеещи в реалността жените родени в събота никога не казват „обичам те” или „липсваш ми”.

Жените родени в неделя

Жените, родени в неделя са страстни и много емоционални. Те действат според чувствата си. Затова от тях може да се очаква неочакваното. Непредвидими и фатални.
Те изцяло се водят от страстта в живота им и затова при тях има или всичко или нищо.
Те имат много властен характер и чувство за притежание. Не обичат компромисите и много рядко отстъпват.

Най – добре биха си паснали с покорни и тихи мъже, които да я оставят тя да води във връзката им.

Източник: https://www.zodiite.net/