Зодия Рак – раними, обидчиви и отдадени на дома

Представителите на тази зодия са много загадъчни, тайнствени и изживяват на вътрешен план големи противоречия.

Винаги са много състрадателни, предани към своето семейство, към роднините и близките си. Но много често могат да бъдат много ексцентрични, когато някой им прави забележки и бързо ще сменят своето настроение.

Често Раците се чувстват неуверено, съмняват се както в себе си, така и в другите и винаги чакат да получат одобрение. Много пъти могат да бъдат и изключително отмъстителни, жестоки и безчувствени, когато се наложи, но истинската им същност е: чувствителност и мекота.

Преминават често и бързо от една фаза в друга, преобразуват се в различни етапи на живота си. Зодия Рак живее в своя вътрешен свят, където се намира един огромен океан от емоции. Тези емоции ги карат постоянно да сменят настроението си и да преминават от един образ в друг.

За тях емоционалната страна на живота и любовта е от огромно значение, защото те се стремят в живота си да имат човек, който да стои винаги зад тях и да им дава финансова обезпеченост. Това са основните им приоритети.

Променливият им характер определено много се харесва от срещуположния пол, защото са много магнетични и така достигат целите си.

Жените Рак се отличават с емоционалност, романтичност, променливост на настроенията и много лесна обидчивост и ранимост – понякога са като малките деца. Някои от тях могат да се окажат изключително срамежливи.

Повечето от тях се връщат назад към спомените си, където намират носталгия и сантименталност към отминалото време. Не забравят хората, които са видели преди много години, те винаги живеят в сърцата им.

Прекалено грижовни и обгрижващи майки са, на моменти даже прекаляват, но възпитаването на децата е една от най-важните задачи, които си поставят. Обичат да бъдат със семейството си, да се веселят и усмихват. Те се интересуват лично от трагедиите и болките на другите и ги преживяват дълбоко и силно.

Те искат да срещнат човек до себе си, който да им подари сърцето и любовта си, човек който да ги обгрижва.

В любовта са предани, искрени и страстни. На моменти могат да проявяват чувство на собственост и ревност към партньора си. Обикновено рано встъпват в брак, защото искат да реализират своята голяма цел – да създадат семейство и да дадат своята любов и нежност на половинката си. В семейството си жените Рак могат да се проявят като истински лидери, тъй като са отговорни и вземат разумни решения и действат така. Ако мъжът до нея не постъпва правилно, тя взема властта в своите ръце.

За нея семейството се явява най-голяма ценност и най-безопасното място в живота ?. Тя не обича самотата, не иска да бъде единак. Много често тя се нуждае от успокоението на своите близки, защото постоянно има някакви притеснения и тревоги, които не я оставят на мира. Най-големият страх на жената Рак е да не остане сама без любимия човек и затова тя всеки ден иска да чува от него колко е важна и обичана.

Мъжът Рак е много нежен и мил и ако сте попаднали в неговото сърце, то неговата преданост ще е безгранична към вас. Те са романтични, но нямат нужното самочувствие за себе си, с много ниска самооценка са.

Тяхната душа е пълна със състрадание и грижовност. За да станете част от неговия живот трябва да му докажете своята вярност и преданост.

Много лесно може да влезете в неговия живот, но ако доверието, което сте му спечелили, бъде предадено, то никого повече няма да ви допусне до себе си. Той държи изключително много на чувствата, вещите и хората в неговия свят. Добродушен е, но когато го настъпите, може и да бъде жесток.

Мъжът Рак е верен на половинката си, не допуска нечестни отношения.

Когато има проблеми, е възможно да се затвори в себе си, но най-важното е, че знае може ли или не може да направи жената щастлива. Прекрасен любовник.

Ако решите да го критикувате, внимавайте и бъдете по-сдържани и толерантни, защото той е вежлив, възпитан и добър.

Предпочита да се облича доста консервативно.

За мъжа Рак е от съществено значение да има тесни връзки със семейството и родните си, особено с майката. Той е добър и отговорен баща, характеризира се с особено голямо търпение към децата си. Винаги си спомня миналото и спомените. Ако в миналото не е имал достатъчно любов, то той ще има много травмиращи ситуации и от жената до него ще се изисква голямо разбиране и създаване на една приятна и топла атмосфера. А ако е имал едно прекрасно детство, то има голяма вероятност зрелите му години да бъдат добре балансирани.

Семейството е източника на щастие на радост или на неговите проблеми. Ако ви приеме и му станете близък, то ще бъдете равноправен член от неговото семейство. Но ако по някакъв начин го нараните, се превръщате в негов враг.

Много е стриктен към парите и има определен нюх и отношение към тях. Повечето от тях се стремят да постигнат една доста голяма финансова стабилност, за да обезпечат семейството си. В същото време могат да бъдат и много щедри към близките си.

Раците често страдат от стресови ситуации и безпокойство, и една голяма нерешителност.

С ного Любов от мен!

Ивелина Рускова, астролог

За индивидуални консултации:

[email protected], 0888 899 057

Източник: http://forum24.bg