Зодията, с която не си пасваш

Овен с Риби

Вие сте прекалено практични за много чувствителните и емоционални Риби. Ще трябва да положите много усилия, за да направите тази връзка работеща. А вие сте нетърпеливи и прекалено заети, за да бъдете във връзка, която изисква повече от вас.

Телец с Близнаци

Близнаците са прекалено шумни и непостоянни за вас, тъй като вие търсите стабилност и рутина. Представителите на тази зодия също така винаги ще бъдат твърде трудни за „опитомяване“.

Близнаци с Дева

Точно както Телците, Девите също са практични и обичат своята рутина и времето, в което са сами. Те също така са резервирани с мислите и чувствата си, а вие винаги казвате това, което мислите и изразявате чувства си, затова Девите ще ви изглеждат прекалено „тихи“ и в някаква степен скучни.

Рак с Козирог

Козирозите обичат да странят и им отнема известно време, за да се привържат към някого или да му повярват. Вие, от друга страна, сте най‐грижовният, отдаващ се и любящ знак в зодиака, затова имате нужда вашите силни емоции да намират съмишленик.

Дева със Стрелец

Вие предпочитате да стоите на едно място, Стрелците пък обичат да странстват по света. Вие двамата едва ще имате време да се виждате един друг, тъй като вие най‐ вероятно ще работите, а Стрелците ще планират следващото си приключение.

Везни с Рак

Обичате всичко в перфектни дози и ви харесва всичко, когато е умерено, затова интензивността на Рака може да ви накара да се почувствате неудобно. Винаги ще се чувствате сякаш не правите достатъчно, а това от своя страна ще ви накара да смятате, че сте виновни.

Скорпион с Лъв

Колкото и вие двамата да имате много общо, вашето его е повече от сходните ви неща. Вие и двамата сте уверени, чаровни и харизматични и обичате вниманието, което може да се превърне в нездравословна конкуренция помежду ви, тъй като винаги ще се опитвате да изпъкнете пред другия.

Стрелец с Телец

Телецът няма да подкрепя или харесва вашия номадски начин на живот. Те са перфекционисти и обичат да планират бъдещето, а вие предпочитате да живеете ден за ден. Ще се изморите от начина, по който Телецът ви казва как да живеете живота си, тъй като вие си го обичате и не искате да променяте нищо.

Козирог с Овен

Освен по работа, няма да имате много неща, по които да сте на едно мнение. Винаги ще има липса на комуникация между двама ви, тъй като Козирозите са по‐прикрити, а Овните са нетърпеливи. И двамата харесвате нещата да бъдат направени по вашия начин, поради което ще отнеме вечност, докато накрая не се отворите един пред друг.

Водолей със Скорпион

Вашата бунтовническа природа и нефилтриран характер може да не се понравят на Скорпиона. Той не прощава лесно и се интересуват как изглеждат в обществото, докато вие по‐скоро имате свободен дух и не се притеснявате да изглеждате смешно пред другите, докато при Скорпиона е изключително важна репутацията.

Риби с Водолей

Ще ви е трудно да издържите на постоянно променящите се мисли и емоции на Водолеите, тъй като вие самите сте доста емоционални и искате някой, който отделя внимание на начина, по който се чувствате. Водолеите могат понякога да се изгубят в собствените си глави и могат да не бъдат в състояние да ви „прочетат“, тъй като все още се опитват сами да разберат себе си.

Източник: https://www.drugitenovini.com