Всичко, което трябва да знаеш за жената, родена през май

Жената, родена през май, е трудолюбива и посветена на заниманията си. Тя обича музиката, притежава амбициозна душа и прави живота на хората около нея по-интересен. Тя е смесица от всички черти, които мъжете търсят, но рядко намират.

Ако не я дразниш, ще живееш без никакви проблеми, но ако все пак успееш, знай, че гневът ѝ ще те залее. Вродената ѝ мъдрост е в унисон с женствеността ѝ. По отношение на морала и смелостта, дамата, родена през май, е по-сериозна и по-мотивирана в сравнение с мъжа, роден през същия месец. Тя има пълно доверие в уменията си и спокойно би могла да ти позволи да си седиш у дома и да не работиш.

Ако види, че не можеш да се справиш с нещата, ще поеме контрола над ситуацията и ще се справи сама, но вероятно ще го направи по начин, по който няма да ти хареса. Тя е горда, самоуверена и знае, че заслужава истински мъж в живота си. За нея, да бъдеш дама е нещо повече от модно облекло и красива фигура. Няма да ти отнеме много време, докато осъзнаеш, че тя е истинско човешко същество и има свое мнение.

Можеш да разчиташ на нея и да знаеш, че ще е винаги до теб, без значение какво се случва. Приятелите ѝ може и да са малко странни, но са хора, които се заслужава да познаваш. Ако някой не ѝ е симпатичен, вместо да се конфронтира с него, го пренебрегва напълно. Но когато става дума за близките си, е вярна до гроб.

Никога няма да те съди за това, което правиш, защото вярва, че има причина за всичко, което някой върши. Единственото, което очаква от теб като приятел, е да бъдеш честен с нея и ако не изпълниш това нейно изискване, ще си тръгне от теб завинаги. Можеш да видиш същата реакция, когато тя реши, че някой неин приятел не ѝ обръща достатъчно внимание.

За разлика от много други жени, тя не „откача“, когато започнеш да говориш за друга жена пред нея. Може да се случи, но само ако си преминал границата. Можеш да отидеш да говориш с най-красивата жена в стаята и да си сигурен, че тя няма да се ядоса, докато не ѝ дадеш повод.

Обществото вярва, че жените мислят със сърцето си повече, отколкото с мозъка си, но това не важи за нито една жена, родена през май. Тя рядко може да бъде определена като емоционална. Не смята, че дипломите от лъскави университети ще ѝ помогнат да се справи с тежките изпитания на живота. Тя е един от най-логичните и рационални хора, които някога ще имаш възможност да срещнеш.

Всичко в живота ѝ е в ред. Не обича скандалите и затова се опитва да избегне конфликти. Да живееш с нея е доста интересно. Просто имай предвид, че ако искаш да бъдеш с такава жена, трябва да ѝ споделяш всичко. Ако наистина си искрен с нея, ще я направиш най-щастливия човек на света.

Тя обича да се облича в ярки цветове. Сред всички свежи нюанси, синьото е това, което има най-голямо въздействие върху нея. Розовото и червеното имат подобен ефект.

Жената, родена през май, никога не се страхува да изрази чувствата си към някого. Ако открие мъж, който изглежда идеален за нея, тя ще му даде сърцето си и ще се влюби в него до уши.

Източник: https://dama.bg