Жената Лъв – родена, за да бъде обичана

Тя покорява с чар и топлина, но и с огромна вътрешна сила.

Жената Лъв е странна смесица от безкрайна, покоряваща женственост и непоклатима воля. Тя е роден лидер. Харизматична и благородна е, обича вниманието. Но зад очарованието й на огнен знак се крие твърд характер, който не остъпва по нищо на мъжете.

В един свят, в който равенството между половете все още е въпрос на тежка борба, жената Лъв няма нужда да се доказва на мъжете. Тя е най-малкото равна с тях, ако не и много по-добра във всички “мъжки” неща.

Тя не скланя глава пред авторитети. Във всяка една ситуация, независимо дали в личния живот или в работата си, тя настоява за яснота и уважение. Честта й е нещо, с което никога не допуска компромис.

Умее да обича истински и дълбоко. За нея любовта е въпрос на осъзнат избор. Когато е избрала своя човек, тя е точно като истинските лъвици – смела, грижовна, готова на всичко за своя прайд и особено за децата си. Вродено й е да вдъхновява, да подкрепя, да вдъхва кураж на онези, които обича. Хората, отгледани от майки Лъвици, са истински късметлии.

Тъмната й страна е арогантността. Жената Лъв понякога не умее да губи достойно. Когато получава каквото иска и е обект на постоянно внимание и възхищение, тя е истинско слънце. Ако обаче се почувства пренебрегната или предизвикана, реакциите й често са детински, понякога дори жестоки. Тя няма лоша умисъл, както например е типично за зодия Скорпион, но може да стъпче “противника” с ужасяваща категоричност.

За нея е важно да се чувства важна. Родена е, за да бъде обичана, уверена и специална жена. Когато това се случи, тя е най-лоялната и очарователна личност на света. В приятелския си кръг, в любовта или на работа, навсякъде тя с лекота приема ролята на вдъхновяващ и благороден лидер, на когото всички могат да се опрат.

Източник: http://www.missbloom.bg