Дали улавяте неискрено изразените емоции и как можете да се справите?

Като преобразувател и трансформатор на енергии, вие ги носите навсякъде с вас.

Част от функциите ви като лечебна сила в този свят е да бъдете високо приспособени към емоционални и психически вибрации. Вие сте изживели много древни животи живее като човек, който е естествено свързан с всички фини честоти, които текат под повърхността.

Имате духовни способности да лекувате и да разкривате Тъмнината със състрадание и да я отвеждате в Светлината.

Сега, независимо дали сте или не сте осъзнати, вие все пак изпълнявате тези програми на интуитивно и психическо знание. Това понякога се нарича чувствителност или емпатия и означава, че тялото и енергийните ви канали са тясно свързани с физическите, емоционалните, умствените и духовните състояния на всички и всичко.

Където и да отидете, ще се настройвате към това, което се случва на по-дълбоко ниво. Няма никакво значение дали емоциите или енергиите ще са изразени на повърхността. Всъщност, най-вероятно ще се чувствате повече настроени, не по-малко, ако това, което долавяте, не е открито признато или почувствано от хората около вас.
Има много начини да разберете дали улавяте неизразените емоции или нуждата от изцеление на другите хора. Най-често срещаното усещане е да чувствате пърхане на пеперуди или напрежение в стомаха, „без причина“, докогато говорите с някого или сте на определено място. Сърцето ви може да бие по-бързо, може почувствате тръпки на силна енергия, протичащи през ръцете и тялото ви. Ако има много потисната емоция или средата е много токсична среда, можете да изпитате по-неприятни симптоми като главоболие, гадене, повръщане, виене на свят и така нататък.

Докато израствате във вашата роля като Свещен Носител на Светлината, вие ще започнете да разбирате защо имате тези реакции към енергиите. Вие също така ще разберете, че е нужно да осъзнаете това, което Душата ви е програмирана да прави – да лекува и трансформира. В нашата модерна епоха ние сме били обусловени да избягваме освобождаваме и да чувстваме нашите емоции (защото в действителност емоционалното тяло е един от най-мощните Свещени Ключове към Силата на Просветлението).

Ето защо вие ще откриете, че сте много, много чувствителни към емоциите, особено когато те не се искрено изразени. Ако сте в терапевтична роля в професионален план, вие ще сте създали граници около това кога и как да предлагате лечението си. Вие най-вероятно ще бъдете много наясно как да се защитите срещу улавянето или преработването на емоционални течения от външния свят.

Създаването на ясни и категорични граници е тема, за която често се пише по основателна причина. Вие не сте тук, за да предлагате вашата енергия на всеки по неосъзнат или неограничен начин. Ако все пак откриете, че сте постоянно изцедени, отпаднали и изтощени, най-вероятно би било разумно да погледнете към това как предоставяте енергията си на други хора.
Никога не подценявайте лечебните сили, които имате във вас. Вие винаги сте „включени“, но можете да се предпазите от преработването на емоциите на другите хора и от поемането на техния психически товар като се обградите с Божествената Светлина. Можете просто да казвате „не“ по-често. Можете да спрете да ходите на места, с които знаете, че ви е трудно да се справяте по тази причина. Можете да прекарвате повече време сред природата и да правите вибрационно прочистващи физически упражнения като йога. Можете да започнете да искате заплащане от другите за лечебните си услуги, вместо да ги раздавате без граници или без ясна дефиниция.

Има много начини, по които можете да почитате и да се защитавате сами от поемането и обработката на емоционални и психически токсини. Първата стъпка в тази посока е винаги да помните колко чувствителни, настроени и програмирани сте да се свързвате със способността си да лекувате във всяка ситуация.

Sophie Bashford