Болките в тялото издават емоциите ни

9 вида болка, които са пряко свързани с вашите емоции.

 1. Главоболие
   
  Това е признак, че имате значително количество ежедневен стрес. По-добре е да си оставите време за релакс, за да се освободите от напрежението.
   
   
  2. Болка във врата
   
  Тази болка показва, че имате проблем, свързан с прошката. Не се вглъбявайте в мястото на болката. Вместо това си визуализирайте хората, които обичате и запълнете мислите си с тях. Простете на себе си и близките си.
   
   
  3. Болка в рамото
   
  Означава, че проблемите, които понасяте върху рамената си, са твърде много. Явно надхвърлили капацитета си и не успявате да се справите успешно с всички ангажименти. Признайте пред себе си, че имате нужда от помощ за справянето със задачите си и я потърсете.
   
   
  4. Болка в горната част на гърба
   
  Тази болка показва, че се притеснявате от качествата, които имате и не се чувствате достатъчно обичани. Липсва ви емоционална подкрепа.
   
   
  5. Болка в долната част на гърба
   
  Признак за финансови проблеми. Посъветвайте се със счетоводител или не се колебайте да поискате от шефа си увеличение на заплатата.
   
   
  6. Болка в лакътя
   
  Означава, че сте против идеята за промяна в живота си и отказвате да продължите напред. Опитайте да промените рамките на границите си и излезте от зоната си на комфорт. Помнете, че промяната винаги е за добро.
   
   
  7. Болка в ръцете
   
  Показва липса на действие от ваша страна за подобряване на социалните ви взаимоотношения. Опитайте да говорите с човека до вас. Излезте с приятели и се отдайте на почивка и релакс.
   
   
  8. Болка в ханша
   
  Болката ви е признак, че се страхувате да вземате решения. Мислите твърде много. Уплашени сте от мисълта, че може да сгрешите. Отървете се от вътрешните си емоционални блокажи.
   
   
  9. Болка в коленете
   
  Знак, че имате твърде голямо его. Смятате, че заслужавате много повече от другите. Бъдете смирени и мили, тогава животът ще бъде по-лесен за вас.