Защо повечето мъже не могат да се справят с жени с дълбока душевност

“Колкото по-дълбока душевност притежаваш, толкова по-трудно е да намериш мъж, който може и знае как да изгради връзка с теб. Мъж, който не се страхува от дълбочината на чувствата ти. Мъж, който не се страхува от силата на емоциите ти…

1. Жената с дълбока душевност задава дълбоки въпроси.

Тя ще влезе в живота ти, но не просто като украшение към него. Тя ще започне да ти задава въпроси, на които може би няма да си подготвен да отговориш. Дори на първите ви срещи – тя няма да иска да си говорите за общи неща, а за истинските неща от живота. Защото тя самата е истинска.

2. Жената с дълбока душевност е честна.

Понякога дори прекалено честна. Тя вярва в това, че не трябва да залъгва себе си, нито човека до себе си. Ако я попиташ нещо, тя ще ти каже това, което мисли. Бъди готов за честността й. И бъди готов да й отвърнеш със същото.

3. Жената с дълбока душевност знае какво иска.

Или кого иска. Тя знае, че сърцето й бие само за истинската любов и не иска да се примирява с посредствени връзки. И посредствени хора.

4. Жената с дълбока душевност не иска повърхностни взаимоотношения.

Тя иска дълги разговори, в които да си говорите за живота, иска да чуе истории от твоето минало и да ти разкаже тези от своето, иска да чуе мечтите ти за бъдещето и да ти сподели своите. Иска откритост и дълбочина. Иска нещо повече от това да живеете заедно под един покрив.

5. Жената с дълбока душевност не се страхува да разкрие чувствата си.

Не се страхува от близостта и от това, че може да бъде наранена. Тя не мисли, че ако разкрие чувствата си, ще стане по-уязвима или ще изгуби свободата си. И търси същото и в човека срещу себе си.

6. Жената с дълбока душевност вижда през теб.

Знае кой си наистина и какво те прави уязвим. И не го прикрива. Не се страхува да ти покаже слабите ти места и да ти помогне да ги промениш. Не бяга от истинската ти същност. Но и не се примирява със слабостите, защото знае, че мисията на всички ни е да се развиваме. Стига и ти да си готов.

7. Жената с дълбока душевност се уморява от непостоянството.

Тя иска до себе си мъж, на когото може да разчита. Мъж, който не променя настреенията си без причина. Мъж, който не се цупи като малко дете. Мъж, с когото знае, че може да създаде стабилни основи за своя бъдещ живот. Мъж, който е мъж.

8. Жената с дълбока душевност преживява всичко дълбоко.

Емоциите й са дълбоки. Дълбоки са и мислите й. С каквото и да се занимава, каквото и да изпитва, тя се потапя цялата в него. Никога не остава безразлична – към никого и към нищо.

9. Жената с дълбока душевност може единствено как да обича дълбоко.

Затова не може да приеме да бъде обичана по друг начин. За нея връзка заради връзката не е опция. Тя не иска просто някой, с когото да запълва времето и самотата си. Иска някой, който да е в синхрон с дълбочината на чувствата й. Тя знае кога мъжът до нея не може или не иска да отговори на чувствата й и постепенно ще се отдалечи от него, за да намери човека, който иска също толкова дълбока любов.

10. Жената с дълбока душевност няма да те чака цял живот.

Тя няма да те чака цял живот да се промениш и да решиш, че вече я искаш. Защото е изпълнена със страст, емоция и любов и иска да ги изживее. Ако не с теб, тогава с някой друг, който изпитва същите страст, емоция и любов. Някой, който ще я направи щастлива.

Автор: Рания Найм