Защо мъжете не могат да обичат една истинска жена

Жените се обичат трудно, момчета. Онези истинските, стихийните и емоционалните – още повече. Често мъжете казват, че не ни разбират, че искаме прекалено много, че мрънкаме за всичко, че сме товар или както един мой познат наричаше приятелката си “ремарке”.

– “Сам ли си, Пешо?”

– “Не, с ремаркето съм” – разбирай приятелка на въпросния субект, която не го търпя още много дълго.

А тя беше готина, и умна, и имаше едни определени цели, които успя да си постигне. Не знам дали животът ѝ се стече добре, защото напусна влекача на ремаркето или просто истинските жени имат късмет в живота, дори и да попаднат на неподходящия мъж.

Но такива жени се обичат трудно и мъжете трудно свикват с тях, а днес ще ви докажем защо това е така.

Открийте защо на мъжете им е трудно да се справят с жена като вас:

Тя не се плаши от чувствата – истинската жена се радва на любовта и емоциите, тя не се плаши да покаже чувствата си и да каже “Обичам те”, но много мъже бягат именно от това.

Тя не се бои от отхвърляне – не я е страх да стане истински близка с някой, напротив, тя търси човек, на който да се довери напълно и да бъдат интимно във всеки един аспект. Много мъже се страхуват точно от това.

Тя знае какво иска – и това плаши мъжете, защото те са свикнали да чуват, че дамите не знаят какво искат и нямат ориентация в живота.

Тя задава важни въпроси и иска да говори – истинската жена не обича недомлъвките. Тя иска да знае какво се случва в една връзка, да бъде напълно в нея и всичко да е ясно. Мъжете често бягат от истината за чувствата си.

Тя е искрена – не се притеснява от трудни въпроси и трудни отговори и очаква хората да постъпват по същия начин, а мъжете често се боят точно от това.

Тя не чака – никога и никого. Тя цени себе си и чувствата си и си тръгва в момента, в който усети, че не получава онова, което заслужава. Мъжете никога няма да разберат това…

Източник: https://www.edna.bg