Ето защо жените над 40 години са невероятни

Ето защо жените над 40 са невероятни! Всяка дама трябва да го прочете! | Диана

Това е една статия – откровение за това, защо тези жени винаги ще бъдат сред най-желаните.

„Жената след 40 е толкова самостоятелна и самодостатъчна, че сама може да решава на колко е години и точно колко ѝ е талията” – София Лорен

През дългия си и интересен живот, журналиста Анди Руни, освен че е правил репортажи от нацистките лагери и отразявал какви ли не новини, се е посветил и на естествените човешки проблеми. Една от най-добрите му статии е опит да изясни, защо в последните години все повече и повече се ценят по-зрелите жени.

С възрастта аз все повече ценя дамите над 40. Причините за това са много…

Например – 40-годишната жена никога няма да те събуди посред нощ с въпроси от рода на „За какво мислиш?”. На нея изобщо не ѝ дреме за това какво ли си мислиш. Ако на 40-годишната жена не ѝ се гледа с теб спорт по телевизията, тя няма да седне до теб и да мрънка. Тя ще стане и ще си намери нейно си занимание, което обикновено ще е далеч по-интересно. 40-годишната жена познава себе си достатъчно добре, за да е уверена в това, коя е тя всъщност и какво и от кого иска. Доста малко жени над тази възраст се интересуват от твоето мнение за тях или за това което те правят.

40-годишните жени имат много силно развито чувство за достойнство. Те няма да ви направят скандал на улицата или в ресторанта. Разбира се, ако сте си го заслужили, те спокойно ще насочат “оръжията” си срещу вас, но само ако преценят, че могат да се измъкнат сухи след това.

По-зрелите жени са щедри на похвали, често даже незаслужени. Те добре знаят как се усеща неблагодарността.

40-годишните жени са наистина предостатъчно уверени в себе си, за да те запознаят с приятелките си. По-младите жени може и да избягват дори най-близките си приятелки, тъй като нямат доверие на партньора с който са. На по-възрастните жени изобщо не им пука дали смяташ приятелките им за привлекателни. Те знаят, че те никога няма да ги предадат.

40-годишните жени имат невероятна интуиция. Не е нужно да им признаваш каквото и да е. Те вече знаят всичко за теб.

Яркочервеното червило стои страхотно на устните им… Което не може да се каже за много от по-младите. Ако се научиш да не забелязваш няколко бръчици тук и там, ще откриеш, че жените над 40 са далеч по-секси от младите мацки.

40-годишните жени са много откровени и честни. Те ще ти кажат директно в очите, ако си животно или се държиш като такова. Никога няма да ти се наложи да гадаеш дали каквом е мнението им за теб.

Така че има доста причини да се възхищавате на жените над 40 годишна възраст. Но за съжаление не можем да кажем същото и за мъжете. На всяка зашеметяваща, умна, поддържана 40-годишна жена се пада по едно плешиво, закръглено изкопаемо с жълтеникави измачкани панталони, което се прави на пълен идиот заради някоя 20-годишна сервитьорка.

Дами, поднасям ви своите извинения.

А на всички мъже, които много обичат да казват „Защо да купувам цялата крава само заради млякото” аз пък казвам: днес 80% от жените не желаят да се омъжват. Защо ли? Това е защото те разбират, че няма смисъл да купуват цялото прасе само заради един кренвирш.