Зодията, от която трябва да стоите далеч, въз основа на вашия зодиакален знак 

Овен

Риби. Вие сте твърде практични и малко необвързани за прекалено чувствителните и емоционални Риби. Ще са необходими много работа и усилия, за да накарате тази връзка да работи, а вие сте малко нетърпеливи и твърде заети, за да бъдете във връзка, която изисква повече от вас.

Телец

Близнаци. Близнаците са твърде шумни и навсякъде за вас и прекалено навлизат в личното ви пространство. Вие жадувате за последователност, стабилност и рутина и Близнаците винаги ще бъдат „твърде много“, за да се справите.

Близнаци

Зодия Дева. Точно като Телците, Девите също са практични и обичат своята рутина и времето си сами, те също са сдържани в мислите и чувствата си и вие винаги говорите какво мислите и изразявате чувствата си, поради което Девите винаги ще изглеждат твърде „мълчаливи “ “  и донякъде скучен за вас.

Рак

Козирог.  Козирозите се обвързват много трудно и им отнема известно време, за да се привържат или да се доверят на някого, докато вие, от друга страна, сте най-грижовният, раздаващ се и любящ знак на зодиака и имате нужда вашите интензивни и силни емоции да бъдат реципрочни по един начин или друг.

Лъв

Везни. Вие сте твърде буйни и взискателни за уравновесените и дипломатични Везни. Винаги ще имате своя път и няма да има предизвикателства, но вие процъфтявате в предизвикателствата. Имате нужда от по-страстен/огнен знак като вас.

Дева

Стрелец. Просто казано; обичате да стоите на едно място, Стрелецът обича да броди по света. Двамата едва ще имате време да се видите, защото вероятно вие работите, а Стрелеца сигурно планира следващото си пътуване.

Везни

Рак. Обичате всичко в идеални дози и харесвате всичко в умерени количества, поради което интензивността на Рака може да ви накара да се чувствате неудобно.  Винаги ще се чувствате сякаш не правите достатъчно и това ще ви кара да се чувствате виновни през цялото време.

Скорпион

Лъв . Колкото и да имате много общи неща, вие се сблъсквате повече, отколкото сте съгласни по нещата. И двамата сте уверени, очарователни и харизматични и обичате вниманието, което може да стане конкурентно по нездравословен начин, защото единият от вас винаги ще се опитва да засенчи другия.

Стрелец

Телец. Телецът наистина няма да подкрепи или хареса вашия номадски начин на живот. Те са перфекционисти и обичат да планират бъдещето, а вие обичате да живеете ден за ден. Ще се уморите от това как един Телец ще ви казва как да живеете живота си, защото вече го обичате и не искате да го променяте.

Козирог

Овен. Извън работата няма да има много неща за съгласуване. Винаги ще има липса на комуникация между вас двамата, защото Козирозите са лични, а Овните са нетърпеливи. И двамата обичате нещата да се правят по вашия начин, поради което ще отнеме цяла вечност, докато най-накрая двамата се отворите един към друг.

Водолей

Скорпион . Вашата бунтарска природа и нефилтрирана личност може да поразят Скорпиона по грешния начин. Скорпионите не прощават лесно и се интересуват от това как изглеждат на обществени места, докато вие сте по-свободен дух и прегръщате странностите си, не ви пука да се правите на глупак на обществени места, а Скорпионът е всичко “репутация”.

Риби

Водолей. Няма да можете да се справите с постоянно променящите се мисли и емоции на Водолей, вие самият сте доста емоционални и харесвате някой, който обръща голямо внимание на това как се чувствате и ви говори за това. Понякога Водолеят може да се изгуби в собствената си глава и може да не успее да ви прочете , защото все още се опитва да прочете себе си.