Идва ли краят на любовта ви?

3 тревожни сигнала, които винаги издават проблем.

Всяка любовна история минава през своите перипетии.

Затова и не бива да се плашим всеки път, когато се задава труден период. Но и има признаци, които сигнализират, че е много вероятно връзката да се е изчерпала.

Твърде много драма
Постоянните караници и замерянето с чинии звучи като много страстен сюжет. На кино – да. Но реалният живот не е “Мистър и Мисис Смит” и от подобни страсти много връзки прегарят. Възможно е двамата да сте темпераментни натури и действително да се обичате бурно, но ако емоциите ви нон-стоп са в йо-йо режим и ту се обичате, ту си вдигате скандали, връзката ви може и да отива към края си.

Все по-трудно понасяте недостатъците му
Мъжът ви със сигурност си има кусури. Но обичащият човек се научава да обича дори недостатъците на половинката си. Стига да не говорим за крайни прояви, дребните дразнители в поведението на мъжа ви не би трябвало да ви карат да изпадате в ярост. Ако често се улавяте, че едвам го търпите, това е сигнал за сериозен проблем.

Двамата не сте равностойни
Най-просто казано, балансът във връзката е трайно нарушен. Усещате, че емоционално вие сте по-отдадена, а той е колеблив. Или пък сте оставена сама да взимате всички решения. Или пък той носи парите вкъщи и затова не търпи думата ви да се чува, за каквото и да било… Запомнете – всяка една стабилна и пълноценна връзка е равностойна. В противен случай, тя или се разпада, или се превръща в мъчение.

Източник: http://www.missbloom.bg