КАКВOТО И ДА СЕ СЛУЧИ, ЩЕ СЕ ВИДИМ У ДОМА…

Много хора мислят, че в съвместния живот всичко е розово, но реалността е различна.
Да живееш с човека, когото обичаш, не е това, което всички си мислят че е.

Не е да ставате рано всяка сутрин, за да закусите заедно.
Не е да се хвърлите заедно в леглото и да се гушкате непрекъснато, нито да спите спокойно всяка вечер.

Не е чистата къща и перфектната, домашно сготвена храна, която правите всеки ден.
Да живееш с човека, когото обичаш е да обсъждаш прости неща, като например, кой е забравил да изхвърли боклука; да заспиваш, защото денят те е оставил изтощен; да обсъждаш финансови въпроси; да спиш до някого, който ти отнема завивките и се събудиш треперещ от студ; понякога е дори да не можеш да го понасяш; да спориш непрекъснато за децата, да се засегнеш за дреболии от умора и т.н.

Но въпреки всичко, всеки ден чакаш този човек с тревога или се прибираш всеки ден, за да срещнеш същия човек, за когото знаеш че те обича и държи на теб.

Това е да се смеете за онзи път, когато случайно сте направили нещо глупаво, да се имитирате и да спретнете най-бързата вечеря, защото и двамата сте имали тежък ден.

Това е когато изживяваш емоционална криза и има някой, който да седи близо до теб, да те прегръща и да ти казва, че всичко ще бъде наред и ти да го повярваш.

Това е да обичаш същия човек, дори да те влудява!
Да живееш с любимия си човек са простите, глупави и постоянни спречквания, но също така е и тази любов, за която много хора прекарват живота си в търсене. Това не е перфектно и е много трудно да се поддържа баланса всеки ден, но е чудесно и е най-доброто, което можеш да изживееш, защото ако беше лесно, нямаше да си заслужава. Това е да мислиш: КАКВОТО И ДА СЕ СЛУЧИ, ЩЕ СЕ ВИДИМ У ДОМА ❤