Как се влюбват различните зодии

Пътувайте по света със Стрелец и релаксирайте с Козирог: ето как да ухажвате партньора си въз основа на неговия зодиакален знак.

Съвременната любов е смешно нещо. Тя е онзи вид преживяване, което довежда повечето от нас – особено тези, които се вглеждат в своите зодии, докато се влюбват – до бъркотия от кипящи, измамни емоции. Що се отнася до романтиката, светът винаги се е обръщал към звездите за напътствие — или надежда, що се отнася до това — и днешните влюбени са еднакво вероятно да проверят хороскопите си или да се консултират с наталните си карти, за да разберат какво им очаква бъдещето. Астрологът и четец на таро Аниша Банерджи, която е с псевдонима TarotbyAnisha в Youtube, предлага някои бегли улики за това как всеки зодиакален знак реагира на преживяването на любовта. Тя съветва читателите да гледат не само слънчевия си знак, но и разположението на Луната и Венера за по-добра представа. И така, как се влюбват зодиите?

Овен
Те са “бебетата” на зодиака и просто не са от хората, които мълчат за любовния си живот. За тях любовта е приключение. Въпреки че техните партньори може да са поласкани от цялото внимание, те също могат да открият, че е необходимо време, за да се култивира дълбока връзка, която е истинска. Обикновено са им необходими няколко връзки, за да постигнат това правилно.

Телец
Телецът се управлява от Венера и е свързан с любов, красота, секс и романтика. Когато Телците са влюбени, те обичат да го показват, като глезят личността си; те искат земен комфорт. Въпреки това, виждайки, че са известни със своя упорит темперамент, Телците не се отдръпват бързо и могат да останат в неудовлетворителни връзки по-дълго, отколкото би трябвало.

Близнаци
Близнаците се наслаждават на звука на собствения си глас и обичат възхитената публика. Понякога склонността им да флиртуват с хора извън връзката може да накара партньорите им да се почувстват неудобно, но човек трябва да избягва да приема техните лудории твърде сериозно. Те казват какво чувстват чрез думите си. Дайте им това пространство и ги оставете да го извадят от системата си.

Рак
Раците обичат дома, но са и най-големите флиртаджии в зодиака. Те са чувствителни към това, което наистина ви движи, така че знаят точно как да ви ухажват. Все пак те обичат своето пространство и е малко вероятно да искат да се впускат в спонтанни приключения. В техния случай познанството не поражда презрение, то насърчава любовта.

Лъв
Ако Овенът е бебето на зодиака, то Лъвът е възбудения тийнейджър. Известно е, че те са най-добрите партньори – щедростта и добротата са естествени за тях и те сигурно ще ви разглезят. Като казахме това, имайте предвид, че те също така искат партньорът им да започне приключения заедно; те не обичат винаги да са тези, които държат мантията.

Дева
Девата е най-аналитичният знак на зодиака, така че романтиката им е доста интересна. Може да не оценят, че им подарявате цветя, но ако предложите услуга, те ще ви харесат за това. Девите обаче могат да бъдат и придирчиви и често са разочаровани, когато партньорите им не оправдаят високите им очаквания.

Везни
Везните също се управляват от Венера и подобно на Телците обичат романтиката, творчеството и танца да бъдат ухажвани. Везните оценяват подаръците и нещата, които са подготвени за тях. Те също са много остри и бързо улавят признаци на несправедливост или неравенство. Те са особено привлечени от интелекта на човека; външният вид може да е второстепенен.

Скорпион
Скорпионът има репутацията на тъмен, потаен и магнетичен. Когато Скорпионите се влюбят във вас, те ще ви кажат направо, но първо трябва да преминат през цялата песен и танц. Докато не те познават наистина и всичките ти дълбоки, тъмни тайни, те ще се чувстват така, сякаш им нямаш доверие.

Стрелец
Стрелецът е пътешественикът на зодиака и всичко, което търсят, е партньор, който е готов да участва в техните приключения. Ако сте готови да им позволите да изследват и изпитат живота, те ще бъдат щастливи. Те също са философи сами по себе си и имат голяма жажда за експерименти. Партньорите им би било добре да помнят, че Стрелците избягват дребнавостта на всяка цена.

Козирог
Управлявани от Сатурн, Козирозите са склонни да бъдат обвързани със задължения. Те обичат да следват традиционния път към любовта. Не става въпрос за търсене на гаранции, а за това да знаят със сигурност, че това е, което искат. Те са привлечени от добротата и обичат да им се подаряват предмети, които имат лично значение или част от историята.

Водолей
Водолеите са свързани с ексцентричността. Те са изключително иновативни и креативни, особено в романтичните връзки. За тях голямото приятелство е еквивалентно на влюбеност и те няма да искат партньорът им да изостави тяхната индивидуалност или морал. Те също са малко меки по душа и въпреки че може да избягват традиционните маркери на романтиката, те обичат малките прояви на нежност и привързаност.

Риби
Рибите са състрадателни и чувствителни, което ги прави прекрасни, привързани и грижовни спътници. Много от тях са наистина влюбени в идеята за самата любов. Рибите процъфтяват с партньори , които са стъпили на земята и могат постоянно да им напомнят да измъкнат главата си от облаците.