Кои са основните черти на перфектната жена

Често говорим за това колко е важно да намерим жена, с която ще замахнем по вълните на живота, която ще бъде близо до нас, независимо какво ще се случи. Изборът на такъв човек е едно от най-важните решения в живота, а може би най-важното. Жената, с която решаваме да споделим нашия свят, ще бъде майката на нашите деца, ще ни помогне да правим планове, ще ни донесе радост, ще ни направи по-добри.

Но каква е тя – перфектната жена?

Вижте кои са най-важните качества:

1. ХАРАКТЕР

Красотата не е как изглеждаш, а това, което си. Искаме да видим до себе си такава жена, която не само работи върху външния си вид, но и се опитва да бъде искрена, истинска.

Така си и с приятелите си – така трябва да бъде така и с нас! Харесваме момичета със страхотно чувство за хумор, които не приемат живота твърде сериозно. Трябва и да бъдат себе си.

Чувствайте се свободни да ни посрещнете в тениска или анцуг. Забравете за грима и стайлинга за известно време, ние също не го харесваме. Е, да, ние сме доволни, когато се обличаш и изглеждаш добре, но не е нужно да правиш това, само за да спечелиш нашето одобрение.

2. САМОУВАЖЕНИЕ

Начинът, по който се представяш, казва много. Не говоря за дрехи, които подчертават достойнството на фигурата (въпреки че не виждам нищо лошо в нея).

Къде излизаш и с кого, какво и как казваш, те те характеризират като човек. И за да бъда честен, рядко ни привличат момичета, които посещават всички събития подред във всяка компания. Момчетата, които търсят „популярни“ момичета, все още може да харесат това, но истинските мъже не играят такива игри.

Жена, която чете книга у дома, която знае цената си, която е сериозно и се уважава. Това е каквото търсим.

3. ЧУВСТВИТЕЛНОСТ

Мъжете са същества от плът и кръв. Всичко в нас оживява от допир. И, разбира се, ние сме привлечени от жени, които са свободни в проявите на чувства. Искате да бъдете хванати за ръка, целунати, прегърнати и попитани как мина денят.  И ние искаме същото! Това помага да се почувстваме добре и засилва връзката с партньора.

4. ИНТЕЛИГЕНТНОСТ

Животът е повече от нова чанта, дизайнерски обувки и нов епизод от любимата ви серия. Въпреки че си признаваме, самите ние сме твърде запалени да гледаме футболни мачове. Обичаме разговори с умни жени – с тези, които знаят много за света и се стремят да го направят по-добър. Те мислят критично и влияят на нашите чувства. Не всяко решение в живота може да бъде взето без колебание и когато се чувствате несигурни, е особено полезно, ако има някой наблизо, който ще помогне да вземете правилното решение.

Източник: https://lifetime.bg