Лоялността е това, което прави жената Дева изключителна

Тя няма да използва трикове, за да ви впечатли, и никога няма да ви измами.

Жената Дева обича рядко, но когато някой спечели обичта й, обикновено е завинаги. Тя е и най-лоялната жена в целия Зодиак.

Жената Дева е винаги естествена

Тя не играе игри и не върти номера. Ако в началото на връзката не се разкрива напълно, това е заради пословичната й срамежливост, а не защото иска изкуствено да провокира интереса на мъжа.

Мъжът, който е открит, но не нападателен, има шанс в ухажването на Девата. Той трябва да бъде традиционалист и да вземе нещата в свои ръце, като проявява кавалерство към стеснителната Дева.

Девата никога няма да ви заблуди

Типичната жена Дева е изключително честна. Когато доверието й е спечелено, тя е много пряма и това прави общуването с нея истинска благословия. Сред всички смесени сигнали, двойни и тройни игри и машинации в днешната дейтинг реалност, жената Дева е полъх на свежест. Ако иска връзка, ще ви го каже. Ако се интересува само от неангажиращ флирт, също ще ви го каже.

С нея няма нужда да гадаете.

Жената Дева не живее за чуждото мнение

Не търси мъж, с когото да се изфука и няма нужда да я водите на скъпи екскурзии, за да значите нещо за нея. Тя няма да свиква приятелките си на ежеседмичен съвет, за да умуват заедно дали ставате или не.

Това, което има значение, е да се чувства уважавана и да обича истински. Ако във връзката има любов, подкрепа и доверие, жената Дева не се нуждае от нищо повече. Не й е нужно някой друг да одобрява и да валидира отношенията й.

Жената Дева е лоялна до гроб

Тя се влюбва рядко, но щом това се случи, е изключително отдадена и предана. Няма да изостави мъжа до себе си в труден момент, да крие пари в отделна банкова сметка, да клюкарства зад гърба му, да го кара да се чувства несигурен…

Нейната лоялност е пословична. И е награда за малцината, които съумеят да й отвърнат със същото!

Източник: http://www.missbloom.bg/