7 съвета да разберете по-добре жената Дева

7 съвета да разберете по-добре жената Дева | Диана

За да я цените и обичате още повече.

Жените Дева (родените между 24 август – 23 септември) са оправни, интелигентни и секси, едновременно. Те също така са добросърдечни, сериозни и много възпитани.

Проблемът им е че са доста взискателни и леко дребнави по природа, с което някои мъже не могат да свикнат лесно. Освен това те имат склонност да се затварят в черупката си, ако някой се опитва да им се наложи твърде агресивно.

Като цяло тези дами са много грижовни към своите приятели, семейство и домашни любимци. Те умеят да обичат силно и дълбоко, въпреки че се страхуват да го покажат.

Ако жена Дева е завладяла сърцето ви, добре е да имате тези неща в предвид, за да я разберете малко по-добре:

1. Винаги обръщайте внимание на усилията, която тя полага за себе си

Жените Дева винаги работят усилено върху себе си и по отношение на външния си вид, и по отношение на личностното си усъвършенстване. Те обаче, очакват мъжът в техния живот да забелязва тези усилия и от своя страна също да полага старания в отношенията си с тях, а и да се грижи за визията си.

2. Ценете нейния интелект

 Девите са известни с това, че имат методичен подход към живота, което означава, че те винаги мислят, преди да действат. Ако обичате жена Дева, старайте се да обмисляте, като нея, по-дълго решенията си – тя ще е много доволна. Покажете ѝ, че цените нейния интелигентен подход към нещата. Изслушвайте я, когато иска да обори дадена теза с аргументите си! Изобщо вслушвайте се в нейния начин на мислене.

3. Прекарвайте повече време с нея

 Жените Дева имат склонност да се изгубват в мислите си понякога. Именно за това, ако имате връзка с дама от тази зодия, е добре по-често да ѝ правите компания, да я увличате с различни забавления и мероприятия, да я извеждате на културни събития и др. Изненадвайте я с еднодневни екскурзии и с вечери на свещи редовно. Това ще я накара да се отпусне и да успокои ума си.

4. Не бъркайте интроспективния й характер със срамежливост

Жените Дева рядко са срамежливи. По-скоро те са твърде замислени и съзерцателни – те са склонни да прекарват часове в обмислянето на едно, не чак толкова важно нещо. Ако вашата Дева се спотаи и се умисли, опитайте се да я накарате да говори, за това, което я мъчи. В началото тя може да не иска да сподели, но ще оцени вашето предложение и желанието ви да я изслушате.

5. Помагайте ѝ, дори когато тя не ви помоли за помощ

Едно от нещата, които никога няма да чуете от жена Дева, е да моли за помощ. Тези дами са вътрешно убедени, че могат сами да се справят с всички предизвикателства в живота си и те рядко търсят нечие чуждо мнение или съдействие. В същото време те се дразнят, че никой не им предлага помощта си, когато са видимо затруднени и това дълбоко ги разочарова (особено когато е техен близък човек). Дълбоко в себе си силната Дева също иска мъж, който да се грижи за нея.

6. Забравете за грубото поведение

 Жените Дева не толерират грубостта, дебелашките шеги и простащината в никакви ситуации, дори по време на забавление. Дама от тази зодия си търси галантен мъж, който винаги и при всякакви ситуации се държи мило и възпитано.

7. Не пренебрегвайте малките неща

Методичната жена Дева е перфекционист по природа и често изглежда малко дребнава. Тя обръща внимание на най-малките детайли в живота и не е склонна много-много на компромиси.  Ако искате да покажете на вашата Дева колко много я обичате. Опитайте се и вие да подреждате живота си по-старателно – буквално и в преносен смисъл.