Рождената дата е от определящо значение при тълкуването на номерологичния ви хороскоп. Тълкувайки рождената дата заедно с пътя на живота ще получите много по-точна картина.

Имайте предвид, че това са само два от елементите, който изграждат пълен номерологичен хороскоп:

Вашата рождена дата

 1. Родените на първо число са със силна воля, много амбициозни и агресивни. Трудно приемат чуждо мнение. Родени са за лидери. Умеят да се справят с всякакви трудности в живота. Трудоспособни и енергични.
 2. Хората родени на тази дата са умерени, кротки и спокойни. Често тези хора са емоционални, чувствителни и сантиментални. Умеят да прощават. Имат амбиции, но рядко се втурват към тяхното изпълнение, защото предпочитат спокойствието.
 3. Тройките са уверени и устремени. Обичат славата и често се стремят към нея. Не понасят да бъдат командвани. С дисциплина и настойчивост се стремят към върха.
 4. Работохолици, енергични и умни. Четворките често имат добро образование. С изключителен ум. Умеят бързо и до перфекност да се справят с поетите ангажименти.
 5. Вие сте умни, интелигентни и амбициозни. С лекота вниквате в същността на нещата. Изпълнени с енергия. Бързо и качествено се справяте с делови въпроси. Рядко се колебаете. Не обичате да си губите времето. Често живеете на пълни обороти.
 6. Родените на шесто число са с благ, мек характер. Романтични, мечтателни и внимателни. За тях е характерно, че могат силно да обичат и силно да мразят. Вълнуват се от всичко свързано с любовта. Харесват красивите неща. Имат вроден финес и чувство за красота.
 7. Интуитивни, идейни и магнетични. Родени сте със силен характер, понякога сте властен. Подчертана индивидуалност и нестандартен начин на мислене. С лекота изпъквате над околните. Харесвате да сте независими и самостоятелни. Не понасяте шаблони и ръководители.
 8. Упорити, амбициозни и интелигентни. Понякога сте твърде крайни в гоненето на желанията и целите си. Отношенията ви с другите също са с крайности. Често се случва да сте безкомпромисни и да се налагате. Имате шанс да постигнете много във финансите.
 9. Родените на 9-то число от месеца разполагат с много енергия. Тези хора са непокорни, но честолюбиви. Личности, които са наясно какво точно искат и често са амбицирани да го постигнат. Склонни са да се трудят упорито и през повечето време действат честно.
 10. Борбени, напористи, целеустремени. Родените на 10-то число имат склонност към крайности. По много въпроси имат свое мнение и го устояват. Активни и авторитарни. Рядко търпят компромиси.
 11. Непредсказуема дата. Хората родени на 11-то число имат склонност към лидерски позиции. Амбициозни, но и колебливи. Имат много енергия, но не винаги я насочват в правилната посока. 11-те са изпълнени с решителност и борбеност.
 12. Родените на 12-то число от месеца са дисциплинирани и последователни. Имат силна вибрация. Умеят да реализират своите цели. Не винаги се съобразяват с мнението на хората около тях. Родените на 12-то число имат късмет в почти всички начинания.
 13. Родените на 13-то число са творчески и много интелигентни личности. Не им допада някой да ги наставлява и ръководи. Устремени, горди и напористи. Имат страхотни идеи и мечти, към които последователно се целят. Понякога незнайно защо се отказват от мечтите си. За родените на 13-ият ден от месеца е трудно да правят компромиси.
 14. Родените на 14-то число имат интерес от натрупване на финанси. Тези хора са силно отдадени към материалния свят. Имат страхотни амбиции и цели, но в повечето случай те са отдадени на материалния свят.
 15. Родените на 15-то число са чувствителни и нежни хора. Понякога стават лесно раними. Романтици, които обичат да живеят в хармоничен свят. Нужен им е партньор, който да ги изслушва и разбира.
 16. Позитивно число. Хората родени на 16-то число са сантиментални и романтични. Обичат да размишляват. Увличат се от красиви преживявания. Обичат и реализират чести промени в живота си. Обичат динамична работа.
 17. Инициативни и самостоятелни хора. Родени с голям късмет и упоритост. Могат да направляват своите желания и цели. Надарени са с интуиция. Всеотдайни са и обичат да помагат на своите близки и приятели. Излъчват силен магнетизъм. Енергични са.
 18. Родените на 18-то число са непримирими, властни, упорити. Имат силно изявени лидерски качества. Неспокойният им характер и амбициозност се проявяват от най-ранна възраст. Тези хора са дръзки и с големия си енергиен потенциал почти винаги постигат своите цели.
 19. Родените на 19-тия ден от месеца не познават колебанието. Тези хора рядко правят компромиси. Не познават депресията. С лекота се борят за своите позиции. 19-те са успешни в редица сфери на живота.
 20. Родените на 20-то число са романтични и лесно раними. Имат живо и богато въображение. Надарени са с художествен или артистичен талант. Обичат да се грижат за другите. Понякога са твърде жалостиви. Склонни са към компромиси.
 21. Родените на 21-во число са бурни, дейни хора. Благодарение на вродената си упоритост и непоколебимост преуспяват в много дейности. Тези хора са добронамерени и искрени в контактите си.
 22. Родените на 22-рия ден от месеца са интелигентни, точни и схватливи. Работливи и всеотдайни. В отношенията не допускат недомлъвки и половинчатост. Стриктни и целеустремени постигат своите цели.
 23. Отговорни и дисциплинирани. Често твърде критични към себе си, околните и живота. Могат да бъдат всеотдайни, но не обичат да ги притискат и командват.
 24. Родените на 24-ия ден са със спокоен, мек характер. Чувствителни и емоционални. Емфатични и съпричастни към околните. Тези хора имат склонност да живеят в свой свят.
 25. Родените на 25-то число са находчиви, активни и много дейни. Поставят си високи цели и на всяка цена се стремят да ги реализират. Повечето от родените на 25 дата в действителност постигат високопоставените си амбиции благодарение на своята деловитост и пробивност. Полагат големи усилия както в образованието си, така и в кариерата си.
 26. Родените на тази дата имат склонност да бъдат взискателни и претенциозни. При недобро управляване на тази вибрация имат склонност към разпиляност и хаотичност. Не понасят някои да определя живота им или да им диша във врата. Независимият им характер не позволява някои да ги командва или ограничава.
 27. Тези хора са заредени с магнетизъм и стотици идея. С упоритост и оригинално мислене следват своите цели. Позитивни и усмихнати тези хора могат да бъдат и много борбени. Имат голям брой планове и не губят и минутка за осъществяването им.
 28. Родените на 28-мия ден от месеца са уверени и независими, но успоредно с това знаят какво е съпричастие. Не се съпротивляват да поемат отговорности и да вършат задълженията си. Хората родени на 28-ми са оригинални творчески личности. Интуитивни и интелигентни – имащи всички предпоставки да постигнат своите желания.
 29. Родените на тази дата могат сами да командват и направляват живота си. Не се плашат от трудности. Способни са сами да се справят с възникналите предизвикателства в живота. Добре образовани и природно интелигентни. Могат да достигнат до големи върхове в кариерата си, заради своят издръжливост и постоянство.
 30. Родените на 30-то число са надарени със смелост. Амбициозни и агресивни те са способност да управляват живота си. Имат склонност да направляват и околните. Енергични и принципни. Изпълнени са с много интелигентност и магнетизъм.
 31. Родените на 31 дата умеят да разчитат на себе си. На млади години изпитват неприязън към по-слабите и неорганизирани натури. Работливи и последователни. Поставят си големи цели и рядко се отказват от тях.

Източник: http://poznanie.net