Хората родени на тези дати имат по-специална карма. Проверете дали сте сред тях:

Хората родени на тези дати имат по-специална карма. Проверете дали сте сред тях: | Диана

Нумерологията като концепция е близо до тази на астрологията и други псевдонауки от древността. Тя се е  използвала за „предсказване на бъдещето чрез изготвяне на прогнози въз основа на цифрите“.

В нумерологията има теория, че хората, родени на 13-ти, 14-ти, 16-ти и 19-ти, независимо от месеца и годината, имат особена карма. Прочетете за какво става дума…

Хората, родени на 13-ти

За тези хора се казва, че ще се реализират всяка мечта и всяка цел, но трябва да се научат да се справят с препятствия. След всеки провал те са в колапс емоционално, престават да вярват в себе си, имат чувството, че е дошъл краят на света, вместо да вземат поука и да бъдат благодарни, че имат такава възможност.

Всяка цел в живота си те ще достигат задължително с едно или две препятствия. Но това не трябва да ги плаши, а напротив, да ги мотивира!

Хората, родени на 14-ти

Тези личности са склонни към фриволно поведение, към изневяра, към незачитане на другите и изобщо обичат да правят каквото си искат. Ако и вие сте сред тях, знайте, че вашата карма попада в сферата на изпитанията и трябва да си поставите цел, която да следвате. Тя може да е свързана с личностно развитие, развитие на бизнеса, обучение. Смята се, че имате силата да промените дори света.

Хората, родени на 16-ти

Щом сте родени на тази дата, това означава, че трябва да действате иновативно. Вие имате карма да започнете нещо и да водите останалите по стъпките си. За целта се изисква много кураж и силна интуиция. Не се притеснявайте, и двете ги имате в изобилие, просто е необходимо повече да повярвате в себе си. Не трябва да сте иронични и цинични – това поведение ще ви създаде негативна енергия, която ще ви отдалечи от съдбовният път, който е необходимо да следвате. Всеки ден трябва да давате началото на нещо ново. И да го правите с цялата си любов и желание. Например, да засадите дръвче, да спечелите приятел, да помогнете на някого, да направите творческа промяна на работното място, да посетите ново място.

Хората, родени на 19-ти

Вие сте от хората, които изобилстват от морална и емоционална подкрепа за останалите. Склонни сте към уединение и обичате да си седите предимно у дома. Това трябва да се промени. Всеки ден трябва да говорите с познати и непознати. Да давате съвети, да се вслушвате, да помагате, да мотивирате. Благодарение на вас и вашите думи, много хора ще открият щастието, любовта, а на някои дори ще спасите живота! Вие сте посланиците на доброто, раздавачи на надежда, вие сте мъдри съветници – това е вашата съдба.