Любовта на живота ти обикновена идва след грешката на живота ти

Понякога се случва да объркаш най-голямата си грешка с човека на живота си.
Доверяваш му всичките си надежди и мечти само за да ги потъпче. Не можеш да си представиш живота си без него, но той има други планове.Взе всичко, което можа от теб и си тръгна, оставяйки те смазана. И как няма да си, след като си дала всичко от себе си за някой, който не го заслужава.

Но какво ако да бъдеш разбита е най-хубавото нещо, което ти се е случвало?
Може би въобще нямаше да си тръгнеш от лошата връзка, ако не беше принудена.

Понякога се вкопчваме толкова много в нещо, което смятаме за любов, и то само ни наранява още повече накрая.

Може би не е имало друг начин. Това е побутването, от което си се нуждаела, за да се махнеш от нещо ,което не е било писано.

Може би е трябвало сърцето ти да бъде разбито, за да може след това да подредиш парченцата по различен начин.

Може би си имала нужда да намериш първо себе си, за да може правилния човек да намери истинската теб.

Това, което не виждаш е, че е имало причина да срещнеш бившия. Той е бил грешката, която е трябвало да направиш, за да научиш нещо, да видиш как не трябва да бъде в любовта.

Любовта не трябва да е едностранна. Трябва и двамата да я чувствате, да влагате време и да полагате усилия.
За любовта не трябва да се молиш. Този, който иска да бъде в живота ти, ще намери време, независимо колко е зает. Всичко друго са оправдания.
Любовта не трябва да е студена. Трябва да те топли, без значение кой е сезона. Не трябва да бъдеш лишавана от близостта, прегръдките и целувките, за които копнееш.
Любовта трябва да изслушва проблемите ти. Трябва да бъдеш с този, който винаги ще те изслушва, макар и да не може да помогне. Не трябва да се чувстваш сама във връзката.
Любовта не трябва да е мъчение. Не трябва да те кара да плачеш по-често, отколкото се усмихваш. Не трябва да е груба нито във физическо, нито в емоционално отношение.
Любовта трябва да те държи достатъчно здраво, за да почувстваш че принадлежиш към друго човешко същество. Но също така да си свободна да бъдеш себе си.

Бъди благодарна за грешката на живота си, защото те е подготвила за това което предстои. За онази истинската любов, която ще е вечна.

Грешката е отворила очите ти и сега по-лесно ще можеш да разпознаеш единствения, когато се появи.

В корема ти ще пърхат пеперуди, само защото ти е пратил простичко съобщение, което е оправило деня ти. Когато е затрупан от работа, винаги ще намери минутка, за да ти звънне, защото независимо от всичко ти си постоянно в ума му.

Ще почувстваш вътрешния мир, който си търсила толкова време и най-накрая ще си с някой, който те обича така както ти обичаш него.

Връзката и химията, която ще споделяте ще бъде вълшебна и ще ви сближава все повече и повече.

Ще е лесно да прекарвате време заедно, защото и той ще иска да те вижда толкова колкото ти него. Всичко ще е взаимно. Ще се чувстваш едновременно на седмото небе и здраво стъпила на земята. Ще се чувстваш сигурна.

Всичко това ще се дължи на най-голямата грешка в живота ти, този който те е изцедил емоционално и те е зарязал напълно разбита. Накарал те е да подредиш парченцата от разбитото си сърце по свой собствен начин, който само човека на мечтите ти ще разпознае.

Текст:https://lifezone.bg/