Най-енергичната, независима, дива и изпълнена с очарование зодия

За да я спечели един мъж, то той трябва да подходи към нея с голяма доза внимание и разбиране. Не търпи да я командват и да й казват какво да прави. Едно много любопитно предимство на жената Стрелец е, че остава красива и привлекателна до доста напреднала възраст.

Жената Стрелец е умна и мъдра, с добре развит практически дух. Тя обича природата и дома си, но в същото време е авантюристка и желае да открива нови светове. Трудно е да задържите млада жена Стрелец вкъщи.

Тя изпитва ужас да се установи на едно място. Голяма част от представителките на зодията успяват бързо да се аклиматизират и справят с живота в чужбина.

Любопитни са и умеят да завързват контакти.

Жените Стрелци са превъзходни преподаватели, висши съдебни или административни служители, успешни спортистки, певици, хора заемащи ръководни постове в държавата.

Много им се отдава спорта, тъй като имат силна воля за победа, но най-желаното от тях занятие си остава пътуването и опознаването на различни държави.

Един от минусите на Стрелците е, че не могат да оценят истинската стойност на парите и в някой случай могат да бъдат големи разсипници.

Жената Срелец е енергична, дива, независима и изпълнена с очарование.

Тя не обича да бъде мамена и ако това стане отвръща по същия начин на партньора си. Нейната къща е красива и се опитва всячески да я направи такава, каквато я вижда в мечтите си. Книгите и музиката заемат голямо място в живота й.

За да я спечели един мъж, то той трябва да подходи към нея с голяма доза внимание и разбиране. Не търпи да я командват и да й казват какво да прави.

Едно много любопитно предимство на жената Стрелец е, че остава красива и привлекателна до доста напреднала възраст.