Перфектните зодиакални комбинации за майка и дете

Много неща в нашия живот се повлияват от зодиакалния ни знак, дори и да не го осъзнаваме – характерът ни, успехът ни в работата или любовта, дори и взаимоотношенията с децата ни!

Перфектна: Телец + Скорпион

Телецът е земен знак, а Скорпионът – воден. Това е чудесна комбинация, защото точно разсъдлива и разумна майка от зодия Телец е нужна на емоционалния и буен Скорпион. Двата знака се балансират добре и се получава хубава, хармонична връзка между родител и дете. Майката Телец ще осигурява стабилност и сигурност на детето си, което е доста импулсивно и винаги готово за приключения, и ще го успокоява, когато нещата не станат така, както е искало.

Комбинацията между Дева и Риби е подобна на предната, защото отново имаме земен и воден знак. Мъдрата Дева ще осигури сигурност, подкрепа и добри съвети на емоционалното си дете. Рибите са и доста креативни и изобретателни, но имат нужда от силна майка, която да ги насърчава и да им вдъхва увереност.
Везните и Лъвът са доста различни зодиакални знаци. Лъвът е самоуверен, изискващ и властен, докато Везните са миролюбиви, дружелюбни и винаги търсещи хармония. В случая противоположностите се сработват добре, защото по-внимателната, тиха и срамежлива Везна ще научи детето си да бъде по-разсъдливо и предпазливо. И докато майката Везна предпочита по-спокойния живот, детето Лъв винаги ще внася в живота ѝ изненади и вълнения. В този случаи майката ще научи много от детето си.
При тази двойка търпението е много важно. Детето Стрелец ще бъде импулсивно и понякога твърде любопитно. Такова дете е нетърпеливо и пълно с енергия. Затова майката Водолей ще трябва да научи детето си на търпение. Как да го направи? Като му обръща много внимание, но в същото време го насърчава да не бърза и да проявява постоянство в нещата, които го интересуват. Освен това детето Стрелец е много схватливо и ученолюбиво, което е чудесно за интелигентната майка Водолей, която цял живот е чакала да има един малък частен ученик.
Между два знака има много силна връзка и те си подхождат много добре. Майката Рак и детето Телец ще бъдат най-добри приятели, защото имат много общи интереси. Двете зодии имат толкова общо помежду си, че споровете ще бъдат огромна рядкост.
Перфектната интелектуална двойка. И двете зодии са много любознателни и отворени към света. Детето Близнаци ще иска да научи много от своята майка, която с радост ще му предаде своята мъдрост. Детето от своя страна ще подтиква майка си да бъде по-смела и да пробва нови неща, което ще доведе до много забавления и трогателни моменти.
И двата знака ще научат много един от друг. Децата Козирог не са много комуникативни, те предпочитат да си играят сами, да си фантазират, да анализират случилото се и просто да разсъждават. С други думи – децата Козирог често са по-мъдри от връстниците си и се държат като възрастни. От една страна, това може да е чудесно, но от друга – може да е проблем, защото детето е по-инатливо и затворено в себе си. Точно тук на помощ идва майката Риби, която е креативна, интуитивна и емоционална. Тя трябва да бъде много грижовна и мила към детето си, за да го насърчи да излезе от черупката си и да развие творческите си таланти.
Овенът е огнен и любопитен знак, който просто няма умора. Везните пък са доста по-спокойни и тихи, затова първоначално ще трябва малко работа, преди двете зодии да се погодят. Детето Овен ще внася много изненади и забавление в живота на майка си и ще я изкара от черупката ѝ. От друга страна, майката Везни ще осигури сигурен пристан, на който детето ѝ да се връща след всяко свое приключение.
На пръв поглед тази комбинация изглежда твърде опасна, но истината е, че от нея се получава чудесна двойка от родител и дете. Майката Лъв е много амбициозна и борбена, тя обикновено носи душа на бохем и обича лукса и грандиозните планове. Детето Близнаци искрено ще се възхищава на майка си и тя ще му служи за пример цял живот. В същото време детето ще бъде много по-тихо и затворено в сравнение с майка си, така че тя трябва да го насърчава да бъде откровено с нея и да споделя повече. Освен това майката Лъв не бива да забравя, че понякога Близнаците действат колебливо и взимат решение по-бавно, тя не бива да пришпорва детето си да прави нещо, което не желае.
Тези две зодии също имат много общо помежду си – и двете са скептични към новото, действат предпазливо и обичат удобствата. И двата знака са земни, така че лесно ще се спогодят, освен това са спокойни и много държат на семейството, което означава, че между майка и дете ще съществува неизменна лоялност и силно приятелство, а споровете ще са рядкост.