По интуицията ще ги познаете! Зодия Риби

И този път интуицията не ви подведе, определено ще получите доза добро настроение и похвали по случай рождения си ден. Обещаваме да бъдем честни, но и да ви поласкаем малко. Знаем, че обичате това.

Състрадателни

Определено можете да бъдете наречени филантропи. Не оставате никога безразлични към човешкото страдание. Ако видите човек в беда, просто няма как да го подминете. Не търсите признателност за това и често забравяте на кого с какво сте помогнали.

Емоционални

Всички преживявания минават директно през сърцето на зодия Риби. Те просто не могат да останат безразлични, именно това може би ги прави и състрадателни. Те умеят силно да обичат и още по-силно да мразят, макар това с омразата да им се получава трудно.

Романтици

Непоправими романтици. Те могат с часове да четат любовна поезия на любимия, да мечтаят под пълната луна, да рисуват розови и червени сърца на всичките си тефтери. Могат да запалят хиляди свещи, за да впечатлят човек, когото обичат, въпреки че го правят повече за себе си. Те имат класическа представа за романтиката и за тях тя е издигната в култ.

Силно интуитивни

Вече го споменахме по-горе, но не може да не се обърне по-специално внимание на тяхната интуиция. Те не само, че я имат, но и се доверяват напълно, което е само в техен плюс. Често са една крачка пред другите, именно защото вече са предусетили какво ще се случи.

Мечтатели 

Често витаят в облаците. Чертаят планове за бляскаво бъдеще. Търсят най-различни, понякога дори фантастични начини да прекарват времето си. Вярват в теорията, че мечтите се сбъдват и може би това е причината да посвещават голяма част от времето си в мечти…

Артистични

Винаги са готови да изиграят един етюд, но съвсем не са като Лъвовете – циркаджии, не бъркайте двете понятия. Жените Риби с пърхащите си мигли и драматичния си глас могат да играят винаги ролята на беззащитна, крехка жена, а в действителност да са стъпили здраво на земята и да се борят, за това, което искат. Разбира се и буквално са добри артисти. Отидете на театър и разпитайте актьорите кои зодии са! Определено ще има много зодия Риби.

Не са материалисти

Те не биха се впечатлили от големи подаръци, в скъпи опаковки. Определено нещата, подарени от сърце с душа, са доста по-оценени от Рибите. Обичат подаръците им да са с емоционален заряд.

Позитивни

Може би те са най-позитивния знак в зодиака. За тях черногледството е загуба на време и чашата е винаги наполовина пълна, освен ако някой не ги е накарал да изпаднат в тежка депресия, а заради тяхната силна емоционалност, това изобщо не е изключено да се случи.

Любвеобилни

Обичат да обичат, да бъдат прегръщани. Обичат да докосват, да усещат хората в близост. Нямат нищо против да бъдат в близост с хората. Не бранят личното си пространство.

Креативни

Определено са извор на интересни идеи. Постоянно имат желание да опитват нови и нови неща и определено голяма част от тях са успешни.

Източник: https://glamgirls.bg