Чакай онзи мъж, който си заслужава чакането…

Чакай мъж, който си заслужава! Пази сърцето си за човека, който ще наруши ограниченията ти, защото ако си струва, никога няма да ти разбие сърцето. Той никога няма да те накара да плачеш. Да, връзките са разхвърляни, но те трябва да са такива. Нищо не е съвършено. Но знай, че това може да се превърне в идеалната разхвърляна връзка, ако човекът, с когото си, си заслужава. Затова искай…

Искай мъж, който си заслужава всички неприятности и който ще направи това, което казва. Ако ти каже, че ще се обади, ще го направи. Защото всяко негово обещание, е спазено обещание. Той няма да те кара да се чудиш, нито да чакаш, нито да се притесняваш.

Искай мъж, който си струва риска, който ще застане до теб и ще бъде твой верен спътник. Който в моменти на трудност няма да те оставя да се справяш сама, а ще застане плътно зад гърба ти и ще направи всичко възможно да те запази в живота си, защото животът му е по-хубав, когато ти си в него. Мъж, който знае как се чувстваш във всеки един момент и който ще бъде до теб във всеки един момент, когато трябва да разрешите определен проблем или да се успокоиш.

Искай мъж, който си заслужава жертвите, който изпълва сърцето и душата ти с щастие и любов. Който създава усещането, че ще бъдеш нещастна с всеки друг. Запази сърцето си за човека, който не може да премества планини, но желае да ги пресмине с теб!

Искай мъж, който да ти позволи да обичаш на първо място себе си, за да може да бъдеш най-добрата версия, когато заобичаш него.

Искай мъж, който си заслужава да се отпуснеш и да се отдадеш на момента, въпреки че няма да е съвършен. Но ще бъде истински!

Не искай някой, който да те направи център на света си, искай човек, който да живее в свят, изпълнен със страст и с всички онези неща, които го правят щастлив. Искай човек, който да бъде независим, който е достатъчно смел да ти покаже както своята сила, така и слабости.

Искай несъвършен, но истински мъж, който ще се издигне и дори ще надхвърли твоите стандарти, защото ще знае, че си струва, защото си струваш ти!

Източник: https://dama.bg