Прочети това, ако ти си тази, с която той не иска да бъде

Надявам се, че знаеш, че причината той да не е с теб, не е защото ти не заслужаваш или не ставаш за обичане.

Моля те, никога не позволявай на някой мъж, или на много от тях, да те оставя с усещането, че понеже той не може да те обича по начина, по който ти искаш да бъдеш обичана ти никога няма да намериш някой, който ще ти подари любовта, която заслужаваш.

Той никога няма да ти признае, че ти го плашиш по един от най-прекрасните начини. Той се плаши, защото знае, че с теб ще е истински и сериозно и може би това не е нещото, което иска в този момент.

Повярвай ми, не искаш да бъдеш с човек, който ще осъзнае, че те иска чак след като те загуби или още по-жалко, с човек, на който ще му е все едно дали ще те види отново или не.

Истината е че най-жестокото нещо, което той може да направи е да се изплаши от теб и твоята любов и да те остави да се чудиш дали наистина заслужаваш да бъдеш обичана, само заради неговата собствена несигурност.

Понякога влюбването се случва твърде бързо и твърде силно и ако той не отвърне със същата сила на чувствата ти може да останеш с усещането, че ти си тази, която не заслужава да бъде обичана.

Само ако можеше да осъзнаеш, че човека, в който си се влюбила не е точният човек за теб! Иска ми се да си мисля, че когато срещнеш правилният човек няма да го има цялото това чудене и чакане, за да сте заедно.

Този, който ще е точният човек за теб, трябва да те допълва и да те приема такава каквато си без да има нужда да се променяш заради него.

И, моля те, трябва да знаеш, че няма значение колко много си влюбена в него или колко много искаш той да те иска, това не означава, че той е правилният човек за теб.

Този, който ще бъде с теб, трябва да осъзнава какво можеш да му дадеш и да не иска никога да го загуби. Той ще знае колко е чисто сърцето ти и колко любов си способна да даряваш и ще го оценява.

Може и да си мислиш, че той е мъжът на живота ти и че той има всичките черти на идеалния мъж за теб, че той е човекът, до който ще си горда да бъдеш, че никога няма да намериш някой като него, но дали наистина той е човекът за когото го мислиш след като се отнася по този начин с теб?

Ти не се нуждаеш от мъж, който е нерешителен и несигурен в чувствата си към теб. Ти не се нуждаеш от някой, който ще ти праща смесени сигнали през цялото време или някой, който винаги ще се крие зад извинения. Ти нямаш нужда от човек, който ти дава обещания, които никога не спазва.

Напомни си, че това, че той не те иска означава, че човекът, който е предназначен за теб е там някъде и те очаква. Никога не спирай да вярваш в истинската любов и не се страхувай да продължаваш да я търсиш.

Диана Гинова