Четирите типа жени, на които мъжете не могат да устоят

На всички ни е ясно, че е изключително трудно да създадем конкретна формула, която да се използва като най-добър и ефективен начин да накараме един мъж да се влюби в нас. Вкусът на всеки е различен. Някои харесват темпераментните жени, други биват привлечени от по-строгите. Трети харесват само блондинки, а четвърти не могат да свалят очи от брюнетки. Има мъже, които обичат пищните дами и такива, които пък си умират за слаби жени. Но това, което ти изброихме са лесните и постижими предпочитания! Що се отнася до характера на жената мечта, всичко става още по-сложно. Или поне повечето момичета си мислят така.

Само за да докажем, че мъжете имат много по-дълбоки предпочитания от дългите крака и дългата коса, в следващите редове ще ви ракрием кои са четирите вида жени, които по-лесно успяват да завладеят сърцето на мъжете и биват намирани за най-привлекателни. А ако поне по една точка можеш да се идентифицираш с някоя от тези групи, трябва да се чувстваш като истинска късметлийка. Не забравяй обаче, че за да се считаш за богиня от плът и кръв, би било добре да обединяваш няколко от характеристиките, взети от всеки от четирите профила.

1. Уверената жена

Няма нищо по-привлекателно за мъжете от жена, която излъчва увереност, какво и да прави. Това обаче, няма нищо общо с начина, по който някои жени показват колкото се може повече от тялото си и се държат по начин, който е твърде небрежен. Това, което най-много привлича мъжете е, че всеки жест, движение и маниер на този тип жени изразява следното: „Аз съм уникална и изключителна и ще бъдеш истински щастливец, ако успееш да ме накараш да се влюбя в теб“!

Това е доста лесно да се обясни. Ако една жена се възприема такава, каквато е, въпреки несъвършенствата и дефектите си, които може да има, е много вероятно тя да бъде приета като истинска богиня, независимо от предразсъдъците на бъдещия ѝ партньор. Ако освен това знае колко струва, има добре дефинирани цели и приоритети, всяко дете ще се чувства изключително комфортно около такава майка, но също така ще бъде предизвиквано от нейна страна. Можете ли да поискате нещо повече от живота?

Вижте още:   Човекът, който не вярваше в любовта

2. Невинната жена

Само ще кажем, че е по-лесно да се намери игла в купа сено, отколкото момиче, което да отговаря на това описание. Не говорим за някоя глупава, мълчалива и неспособна да проведе разговор жена, а за интелигентна и осъзнаваща стойността на своите решения. Тя е жена, която никога не целува на първата среща, която е естествено елегантна и изисква не малко усилия от страна на партньора си. Тя е истинско съкровище! В края на деня всеки би искал да има такова момиче до себе си.

Нека се съгласим, че никое от тези неща не трябва да върви ръка за ръка с целомъдрие. По-скоро се отнася до определена срамежливост, деликатност, нежност и определени скрупули, с които някои млади дами възбуждат мъжкото въображение по-добре от дълбокото деколте и късите поли на приятелките си. Не само ще бъдеш винаги уважавана от партньора си, но също така той ще се отнася с теб като с принцеса: винаги ще бъде там, за да ти помогне да излезеш от беда!

3. Жената, двойничка на майката

Много често мъжете не го признават на глас, но дълбоко в себе си почти всички се чувстват супер привлечени от жени, които притежават някои от чертите на майките си. Не ги обвинявай: душата винаги ще иска някой внимателен и нежен да се грижи за тях и да ги поглези малко. Като цяло, мъжете не могат да избегнат желанието да имат хубава закуска, когато се събудят сутрин, чиста къща и добре изгладени ризи всеки ден.

В допълнение, започването на връзка с такава жена може само да значи, че мъжът вече е готов за семейство и домашен уют. Факт е, че този тип жени се чувстват наистина добре, когато имат възможността да бъдат около хора, които могат и искат да бъдат научени на нови неща и по този начин да обогатят живота си. С такава жена всеки би могъл да забрави за проблемите и скърбите си.

Вижте още:   Родена от Луната

4. Интелигентната жена

Въпреки, че години наред медиите и обществото ни бомбардираха със стереотипи, в които се говори единствено и само за неустоимото желание за интимност, което мъжете изпитват към тъпи и красиви блондинки, всъщност силната половина от човечеството има голяма слабост към интелигентните и пищни момичета. Сега ще ти обясним и защо: мъжете харесват жени, с които могат да разговарят на различни теми, да споделят мечтите си и да развиват кариерата и талантите си. Също така е невъзможно да се отегчат с такава жена до тях. Тъй като знанията ѝ често вървят ръка за ръка с добрите маниери, не можеш да намериш по-изискана жена!

Въпреки че естественото любопитство, обикновено подчертано от жените от този тип, може да бъде неустоимо за мнозина, то това, което е най-неприятно от техните черти е, че интелектът им често върви ръка за ръка с властен и силен характер. Проблемът в това е, че мъжете обичат интелигентните жени, но не желаят да бъдат превъзхождани и предизвиквани по интелект от тях.

Източник: https://dama.bg/

Ако статията е била интересна - моля, споделете я.


Благодарим Ви!!!
х
This window will automatically close in 20 seconds