Четирите типа жени, на които мъжете не могат да устоят

На всички ни е ясно, че е изключително трудно да създадем конкретна формула, която да се използва като най-добър и ефективен начин да накараме един мъж да се влюби в нас. Вкусът на всеки е различен. Някои харесват темпераментните жени, други биват привлечени от по-строгите. Трети харесват само блондинки, а четвърти не могат да свалят очи от брюнетки. Има мъже, които обичат пищните дами и такива, които пък си умират за слаби жени. Но това, което ти изброихме са лесните и постижими предпочитания! Що се отнася до характера на жената мечта, всичко става още по-сложно. Или поне повечето момичета си мислят така.

Само за да докажем, че мъжете имат много по-дълбоки предпочитания от дългите крака и дългата коса, в следващите редове ще ви ракрием кои са четирите вида жени, които по-лесно успяват да завладеят сърцето на мъжете и биват намирани за най-привлекателни. А ако поне по една точка можеш да се идентифицираш с някоя от тези групи, трябва да се чувстваш като истинска късметлийка. Не забравяй обаче, че за да се считаш за богиня от плът и кръв, би било добре да обединяваш няколко от характеристиките, взети от всеки от четирите профила.

1. Уверената жена

Няма нищо по-привлекателно за мъжете от жена, която излъчва увереност, какво и да прави. Това обаче, няма нищо общо с начина, по който някои жени показват колкото се може повече от тялото си и се държат по начин, който е твърде небрежен. Това, което най-много привлича мъжете е, че всеки жест, движение и маниер на този тип жени изразява следното: „Аз съм уникална и изключителна и ще бъдеш истински щастливец, ако успееш да ме накараш да се влюбя в теб“!

Това е доста лесно да се обясни. Ако една жена се възприема такава, каквато е, въпреки несъвършенствата и дефектите си, които може да има, е много вероятно тя да бъде приета като истинска богиня, независимо от предразсъдъците на бъдещия ѝ партньор. Ако освен това знае колко струва, има добре дефинирани цели и приоритети, всяко дете ще се чувства изключително комфортно около такава майка, но също така ще бъде предизвиквано от нейна страна. Можете ли да поискате нещо повече от живота?

2. Невинната жена

Само ще кажем, че е по-лесно да се намери игла в купа сено, отколкото момиче, което да отговаря на това описание. Не говорим за някоя глупава, мълчалива и неспособна да проведе разговор жена, а за интелигентна и осъзнаваща стойността на своите решения. Тя е жена, която никога не целува на първата среща, която е естествено елегантна и изисква не малко усилия от страна на партньора си. Тя е истинско съкровище! В края на деня всеки би искал да има такова момиче до себе си.

Нека се съгласим, че никое от тези неща не трябва да върви ръка за ръка с целомъдрие. По-скоро се отнася до определена срамежливост, деликатност, нежност и определени скрупули, с които някои млади дами възбуждат мъжкото въображение по-добре от дълбокото деколте и късите поли на приятелките си. Не само ще бъдеш винаги уважавана от партньора си, но също така той ще се отнася с теб като с принцеса: винаги ще бъде там, за да ти помогне да излезеш от беда!

3. Жената, двойничка на майката

Много често мъжете не го признават на глас, но дълбоко в себе си почти всички се чувстват супер привлечени от жени, които притежават някои от чертите на майките си. Не ги обвинявай: душата винаги ще иска някой внимателен и нежен да се грижи за тях и да ги поглези малко. Като цяло, мъжете не могат да избегнат желанието да имат хубава закуска, когато се събудят сутрин, чиста къща и добре изгладени ризи всеки ден.

В допълнение, започването на връзка с такава жена може само да значи, че мъжът вече е готов за семейство и домашен уют. Факт е, че този тип жени се чувстват наистина добре, когато имат възможността да бъдат около хора, които могат и искат да бъдат научени на нови неща и по този начин да обогатят живота си. С такава жена всеки би могъл да забрави за проблемите и скърбите си.

4. Интелигентната жена

Въпреки, че години наред медиите и обществото ни бомбардираха със стереотипи, в които се говори единствено и само за неустоимото желание за интимност, което мъжете изпитват към тъпи и красиви блондинки, всъщност силната половина от човечеството има голяма слабост към интелигентните и пищни момичета. Сега ще ти обясним и защо: мъжете харесват жени, с които могат да разговарят на различни теми, да споделят мечтите си и да развиват кариерата и талантите си. Също така е невъзможно да се отегчат с такава жена до тях. Тъй като знанията ѝ често вървят ръка за ръка с добрите маниери, не можеш да намериш по-изискана жена!

Въпреки че естественото любопитство, обикновено подчертано от жените от този тип, може да бъде неустоимо за мнозина, то това, което е най-неприятно от техните черти е, че интелектът им често върви ръка за ръка с властен и силен характер. Проблемът в това е, че мъжете обичат интелигентните жени, но не желаят да бъдат превъзхождани и предизвиквани по интелект от тях.

Източник: https://dama.bg/