10 неща, които показват, че си открил своята сродна душа

10 неща, които показват, че си открил своята сродна душа | Диана

За всички, които вярват в сродните души. За всички, които чакат Голямата Любов и срещата, предначертана от Съдбата. За всички, които търсят своята истинска половинка. Ето как да разберете дали вече не сте я срещнали…

1. Сродната душа е винаги до теб

Сродната душа е до теб винаги и във всичко. Този човек не си тръгва, когато стане напечено, не ти обръща гръб, когато имаш нужда от него. Той/тя е до теб по всяко време. Когато съградиш съюз със своята сродна душа, този съюз е неделим.

2. Сродната душа те подкрепя

Сродната душа ще ти помогне във всяка ситуация. Знаеш, че можеш да разчиташ на този човек, където и да си, каквото и да става. Когато си слаб/а, сродната душа ще те вдигне. Когато си отчаян/а, ще ти върне надеждата. Сродната душа познава сърцето ти, знае къде си уязвим/а и се опитва да те пази – от всичко и всички.

3. Сродната душа има сходни с твоите морал и ценности

Сродната душа е избрала/а да живее живота си по сходен начин с теб. Разбирате се по въпросите за семейството, децата, финансите, работата, забавленията… Това не значи обаче, че задължително трябва да имате еднакви хобита. Не забравяйте – хобито се мени, но ценностите – не.

4. Сродната душа буди страстта за живот у теб

Сродната душа те мотивира да живееш истински, да бъдеш по-добър човек, да израстваш и да се развиваш. Той/тя е твоят катализатор да изживееш живота, за който мечтаеш, да се превърнеш в човека, който искаш да бъдеш.

5. Сродната душа се държи нежно с теб

Сродната душа иска да се чувстваш добре и да те обгрижва. Разбира се, няма връзка без спречквания, но важното е хубавите моменти да са повече. Освен това, сродната душа те предразполага да й споделиш всичко, без да се страхуваш от упреци и хулене. Причината за това e, че душите на двама ви са на еднаква честота.

6. Сродната душа те кара да се чувстваш специален/а

Сродната душа знае какво обичаш и ти го дава често. Знае кои дребни жестове те трогват и не пропуска да ги направи. За него/нея е важно да се чувстваш щастлив/а и обичан/а.

7. Сродната душа цени любовта ти

Сродната душа обича да те докосва и да бъде докосван/а от теб. Наслаждава се пълноценно на всеки миг, в който сте заедно. Търси непрекъснато емоционална и/или физическа близост с теб.

8. Сродната душа те намира за неустоим/а

Сродната душа те кара да се изчервяваш от удоволствие, когато ти показва колко те харесва. И го прави навсякъде и по всяко време. За сродната душа няма значение с какво си облечен/а, разрошена ли е косата ти, появили ли са се бръчки на лицето ти. Сродната душа просто обожава точно това, което си ти.

9. Сродната душа те кара да се чувстваш в безопасност

Сродната душа създава у теб усещането, че си защитен/а. Това е изключително важно в днешния напрегнат свят, в който ставаме свидетели на всевъзможни драми и всеки ден се сблъскваме с всякакви проблеми. Сродната душа знае как да те успокои и утеши. В ръцете му/й намираш сила и закрила. Сродната душа ти дава положителна енергия, с която да пропъдиш негативните вибрации.

10. Сродната душа ти дава свобода

Сродната душа те кара да се чувстваш свободен/а, насърчава те да бъдеш себе си. Не ти се налага да играеш и да се преструваш.

Сродната душа е подарък от Съдбата!

Източник: www.gnezdoto.net