Знаците, че той не е вашата сродна душа

В любовта срещаме различни партньори. С много от тях създаваме дългосрочни взаимоотношения. Голяма част от тях няма да са нашето „завинаги“. Търсим сродната си душа, забравяйки че дори партньорът ни да не е токсична личност, това съвсем не означава, че той е сродната ни душа.

Когато я срещнем с нея връзката функционира по различен начин. Може ли да разберете дали партньорът ви не е вашата сродна душа?  Az-jenata  посочва някои ясни знаци, вижте ги в следващите редове.

Не усещате дълбока връзка с него

Възможно ли е да обичаш и да не усещаш такава връзка с партньора си? Да, чувствата са налице, но сякаш не откриваме истинска връзка с човека до нас. Сродните души се усещат една друга по особен начин.

Не може да му разкажете тайните си

Комуникацията, доверието са едни от най-важните неща между двама души. В сродната душа намираме най-добрия си приятел. Човек, с когото можем да споделим своите тайни, да му се доверим напълно, както и той на нас. Ако липсва това, може би той не е сродната ни душа.

Не показвате най-доброто от себе си

Когато имаме партньор до себе си, той малко или много оказва влияние върху нашата личност. Влияе до някаква степен на решенията ни, самочувствието, мотивацията. Когато партньорът не ви помага да извадите най-доброто от себе си, не ви мотивира да напредвате заедно, не градите нищо заедно, а вместо това ви показва само слабите ви страни или е незаинтересован към вашите мечти, дали той е сродната ви душа?

Давате повече, отколкото получавате

Въпреки че всяка любовна връзка си има своите „правила“, има и такива, които важат за всички, а именно двете страни да са еднакво даващи. Давате ли повече във вашата връзка, отколкото получавате? Даването се изразява в действията, думите.

Искате различни неща от живота

Ако с любимия човек не гледате в една посока за вашето общо бъдеще, вероятно не сте си сродни души. Когато двама души се усещат на едно друго емоционално и духовно ниво те пишат заедно историята на връзката си. Идеите им се припокриват, действат заедно, за да ги осъществят.

Може да си представите себе си без него

Може ли да си представите себе си без любимия човек? Възможно е да изпитвате силни чувства, времето, което прекарвате заедно да ви е хубаво, но когато можете да си представите как продължава живота ви без него, вероятно той не е вашата сродна душа.