12 знака, че той определено си пада по теб

Когато един мъж има чувства към някое момиче, тези чувства спадат към две категории. Или говорим за тази лека и мила любов, която се изразява с отдадени и топли чувства, или за онова дълбоко и лудо емоционално обожание, което граничи с мания.

Точно така – ето как да познаеш дали той наистина си пада по теб:

1. Прави ти много подаръци и обича да те глези

Мъжете, които са истински лудо влюбени в половинките си, полагат допълнителни усилия, за да накарат момичетата си да се усмихнат. Той ще те обсипва с подаръци и ще прави неща само защото ти харесват – без задни мисли.

И ако прави всичко това, най-вероятно има доста силни чувства към теб.

2. Той не спира да говори за теб пред приятелите си

Знаеш как обичаме да говорим на приятелките за мъжете, с които излизаме, ако много си падаме по тях? Е, мъжете също го правят. Ако наистина е луд по теб, той няма да спре да разказва на всички за теб.

3. Докато сте още просто гаджета, той опитва да направи нещата по-сериозни

Силно вярваме, че когато един мъж е лудо влюбен в дадена жена, няма притеснения да се обвърже сериозно с нея. Ако той постоянно увърта, когато стане дума за това, вероятно чувствата му към теб не са толкова истински.

Един мъж, който си е паднал по момиче, няма да се притеснява да се обвърже сериозно – дори и да е в рамките на няколко месеца, нито пък ще чака да мине определен период преди да представи половинката на родителите си.

4. Няма нищо против да прекарва по-голямата част от времето си с теб

Ако наистина е луд по теб, той няма да те игнорира. Вместо да бъдеш просто малка част от живота му, той ще направи така, че времето, прекарано с теб да стане негов приоритет.

Когато си влюбен, искаш да бъдеш около този човек. Така че ако той има сериозни чувства, не е ли логично да полага усилия да прекарва много време с теб?

5. Показва те на другите хора

Мъж, който смята, че ти си най-страхотното нещо, което му се е случвало, никога няма да те пази в тайна. Ще те запознава с всички и дори ще се хвали с всяко твое постижение.

6. Казва ти, че те обича

Да, някои мъже биха използвали тези думи, за да злоупотребят с жените, но все пак има чар в тази фраза. Ако прави и останалите неща в списъка, значи наистина ви обича.

7. Хващаш го да те гледа с обожание

Гледа ли те с премрежен, изпълнен с обич и щастие, на който е способен само един влюбен мъж? Ако е така, това издава, че наистина си пада по теб по-силно, отколкото думите могат да изразят.

8. Забелязва неща, които останалите не виждат

Това е простичък начин да разбереш дали един мъж те харесва. Той знае къде имаш най-силен гъдел и забелязва на какви филми плачеш. И вместо да ти казва, че нещо е неприятно, те кара да се чувстваш добре за всичко, дори и за недостатъците си.

9. Не е щастлив, ако и ти не си

Когато един мъж истински те обича, той иска да те вижда щастлива. Ако те чуе да казваш нещо, което и най-малко да намеква, че не се чувстваш добре, той ще даде всичко от себе си, за да го поправи. Ако не изглежда, че го е грижа за щастието ти, най-вероятно е влюбен в това, което му даваш, но не и в теб самата.

10. Винаги обсъжда и ти разказва за всичко, което му се случва 

Когато нещо голямо ти се случи, първият човек, на когото го казваш, е някой, когото обичаш, нали така? Е, трябва ли да казваме повече?

11. Забелязваш, че е много нежен към теб

Не питай защо, но когато един мъж наистина си пада по теб, той ще се отнася така, сякаш си от порцелан. Той те прегръща, но нежно, държи те силно, но деликатно. Ще знаеш за какво говорим, когато го видиш.

12. Има очи само за теб

Той не забелязва, когато другите момичета флиртуват с него. Не влиза в Инстаграм, за да харесва снимките на секси жени. Може да мисли само за теб – и точно такава трябва да бъде любовта!

Източник: https://dama.bg