15 неща, които една жена от класа никога няма да направи

Какво отличава една жена от класа? Тя е олицетворение на елегантността. Тя е изискана, мистериозна, добре възпитана и добродушна – качества, които никога не излизат от мода.

Нейната изтънченост личи в начина, по който се държи. Не става въпрос само за навиците, които тя култивира, за да остане елегантна. Става въпрос и за лошите навици, които избягва, за да остане вярна на това, което е.

В тази статия ще говорим за 15-те неща, които една елегантна жена никога няма да направи.

Нека се потопим!

1) Да моли за внимание

Класната жена уважава себе си достатъчно, за да не се съмнява никога в себе си. Тя няма да се замисли дали да се отдалечи от хората, които я приемат за даденост.

Запомнете това: В просията няма достойнство. Това е деморализиращо и оказва влияние върху вашето физическо и психическо здраве.

Ето защо една класна жена си знае цената и не би позволила на никого да я накара да вярва в противното. Тя не се нуждае от потвърждение от другите.

Тя е уверена в себе си и способностите си и цени хората в живота си, които я ценят такава, каквато е.

2) Свръхсподеляне

Защитата на поверителността ѝ е задължителна за една класна жена.

Тя е много „селективна“ към информацията, която изнася публично, защото вярва, че не е необходимо да споделя всеки детайл от живота си с всички.

Тя не разкрива много за личния си живот. Тя ще разкрие лична информация само на хората от нейния вътрешен кръг – семейство, приятели и мрежа за поддръжка – които наистина се интересуват от нейното здраве и благополучие.

3) Да говори вулгарно

Използването на неприличен или вулгарен език никога не е стилно.

Не ме разбирайте погрешно, на хората може да им е трудно да не псуват по време на напрегнати разговори. Но една класна жена не псува натрапчиво.

Тя говори красноречиво и внимателно подбира думите си. Тя поддържа своята дисциплина, самоконтрол и добър етикет, като използва подходящ език във всяка обстановка.

4) Да прекъсва другите, докато говорят

Елегантната жена активно изслушва, което означава, че ще ви накара да се почувствате комфортно, чути и ценени, когато разговаряте с нея.

Тя никога няма да те прекъсне, само за да ти покаже, че това, което казваш, няма значение.

Тя уважава вашето време и компания и ще ви отдели цялото си и неразделено внимание, когато споделяте историята си.

Освен това тя ще даде всичко от себе си, за да поддържа зрителен контакт, да задава подходящи въпроси в точното време и да потвърждава вашите преживявания.

5) Да се държи неподходящо на публично място

Разбира се, елегантната жена обича да общува и знае как да се забавлява. Но тя също остава отговорна, като спазва границите си.

Никога няма да я откриете да шофира твърде бързо, да се напива, да взема наркотици или да прави нещо импулсивно и безразсъдно , което ще се отрази на нейното здраве и добра преценка.

Тя мисли преди да действа и няма да си навлече никакви проблеми.

6) Да разпространява клюки

В края на деня клюките носят повече вреда, отколкото полза. Както и да се оправдаваме, говоренето зад гърба на другия е вреден навик.

Ето защо класната жена знае по-добре да не губи време и енергия, говорейки лошо за другите или клюкарствайки за проблемите на другите.

Тя знае, че този опасен навик разваля връзките, като подкопава доверието. Това също вреди на репутацията й и я поставя в негативна светлина.

Тя не би искала да наранява другите или да ги кара да се чувстват неудобно и засрамени.

7) Да прави скандали

Тя не е от типа, който се занимава с драма или дребни спорове. Стои далеч от хора и ситуации, които я дърпат надолу.

Ако има проблем с някого, тя го обсъжда с него насаме. И тя се справя с конфликтите проактивно и здравословно.

Тя гледа обективно на ситуацията и вижда и двете страни на историята. Тя се извинява, когато греши, и приема градивна критика и обратна връзка.

8) Да бъде лицемерна

Жената от класа е автентична и безапелационна . Тя никога няма да се преструва на някой, който не е.

Тя не е от тези, които преследват тенденциите, скачат на банди или си поставят фасада, само за да впечатлят други хора. Тя няма да лъже коя е или какво има.

Тя е уверена в собствената си кожа и се гордее с всичко, което я прави уникална.

9) Да бъде ненадеждна

Ако тя винаги закъснява, винаги ви кара да чакате и винаги отменя в последния момент, това са признаци, че тя не е елегантна жена .

Елегантната жена винаги се съобразява с времето и усилията на другите хора.

Тя не нарушава обещания. Когато каже, че ще се срещне с теб, ще дойде навреме. Можете да разчитате на нея, че ще изпълни нещата, които казва, че ще направи.

Разбира се, може да се случат неочаквани неща, които да я накарат да закъснее. Ако е така, тя си създава навик да информира другия човек възможно най-скоро.

10) Да се хвали

За една класна жена нейната репутация и действия говорят повече от думите. Тя излъчва увереност , но никога по арогантен или параден начин.

Да, тя се гордее със себе си и способностите си, но не се хвали със своя статус, постижения или притежания.

Тя може да бъде настоятелна, но никога не проявява неуважение. Тя позволява на други хора да блеснат и празнува успеха на други хора.

11) Да проявява грубост

Жената от класа е почти винаги грижовна и нежна с всичко в живота си. Тя е учтива, мила и учтива с всеки, когото срещне.

Тя никога няма да направи нещо, което да накара някой около нея да се чувства неудобно.

И това не спира дотук: тя полага допълнителни усилия, за да помага на други хора и да прави света по-добро място.

Тя вярва, че независимо дали става въпрос за подаване на ухо или рамо, дарение или доброволчество, най-простите неща правят най-голямата разлика.

12) Да подценява другите

Срещали ли сте някога хора, които смятат, че са над всички останали или че трябва да получат това, което искат, независимо от всичко?

Е, една класна жена никога няма да бъде такъв човек. Тя няма да прави неуместни или нараняващи коментари или да прави нещо, което да унижи другите.

Тя ще се отнася с уважение към всеки , независимо от неговия произход, статус, раса, пол или други критерии.

13) Да манипулира другите

Елегантната жена винаги е откровена за намеренията си. Тя никога няма да има скрит план или да използва тактики за манипулиране , за да изопачи истината.

Тя никога няма да излъже, да се играе на жертва, да отклони обвиненията, да претърпи чувство за вина или да обезсили чувствата на други хора.

14) Да не се грижи за себе си

Грижа за себе си и любов към себе си – това са две неща, без които една елегантна жена не може да живее.

Без значение колко натоварен е графикът й, тя винаги ще намери време да подхрани ума, тялото и душата си.

Тя никога не пренебрегва хигиената си и държи да се храни здравословно и да спортува .

Тя се възползва максимално от времето си за мен – независимо дали като се поглези в спа центъра, чете книга или се разхожда сред природата.

15) Да спре да учи и да се самоусъвършенства

Елегантната жена винаги се стреми да бъде по-добра версия на себе си. Тя никога не е в застой или самодоволство .

Тя е любопитна към хората и света и активно търси нови знания и начини на мислене. Често ще я намерите да чете и да пътува.

И става по-добре: Тя е амбициозна и страстна за целите си в живота. Това, което я прави най-възхитителна, е нейното по-дълбоко чувство за цел и удовлетворение.

Хареса ли ви статията ми? Харесайте ме във Facebook, за да видите повече статии като тази във вашата емисия.