4 зодиакални двойки, чиято любов бие всички други

“Завинаги” за тях не е мираж.

Любовта, която е като скала, устояваща години наред на бурите е специалитетът за тези зодиакални двойки.

Освен ако няма други тежки фактори в рождения или в партньорския хороскоп, хората в тези двойки са способни да изградят невероятно силна връзка. При тях както сексът, така и разбирателството в житейски аспект са на ниво. Ето кои са те:

Риби и Скорпион
Тези два водни знака са на пръв поглед много различни – Рибите са сговорчиви, добронамерени и замечтани, а Скорпионите – мрачни, крайни, неотстъпчиви. Истината е, че това са всъщност двете страни на една и съща монета.

Това са две водни зодии, способни на изключителна любов. Те не познават друга любов освен пълното отдаване. Рибите са по-склонни да се гмурнат в емоциите веднага, Скорпионът, напротив, внимателно проучва и преценява. Но отдадат ли се веднъж един на друг, те достигат такива дълбочини на интимността и взаимната грижа, каквито малко други зодиакални двойки познават. И се допълват перфектно. Нежните Риби укротяват крайните емоции на Скорпиона, но същевременно намират упование и сигурност в неговия твърд и борбен характер. Когато правят любов, те напълно се сливат в едно.

Стрелец и Овен
Огнени, енергични, забавни, решителни. Когато тези дези две зодии се влюбят, очаквайте фойерверки! Щурото чувство за хумор на Стрелеца и страстта му към приключенията са на 100% това, което вдъхновява решителния Овен. Няма други две зодии, които да могат да се забавляват толкова много заедно.

И двата знака са индивидуалисти. Независими са както в действията си, така и в начина си на мислене, затова възхищението им един към друг е огромно. Както Стрелецът, така и Овенът не понасят хленченето, прекалената предпазливост и емоционалните изблици. Каквито и проблеми да имат, ги решават бързо и по същество. Сексът им е изпълнен с адреналин и смели експерименти.

Дева и Телец
Сред феновете на астрологията циркулира изречението, че “на дървото на живота е написано: Телецът обича Девата”. Клише, което в действителност е вярно.

Тези два земни знака живеят, водени от разума, практичността, желанието да се радват на спокойствие и комфорт. Тяхната любов се доближава най-много до понатия като лоялност, честност, подкрепа. Телецът е по-чувствен, а Девата – по-аналитична, но да се допълват така им доставя истинско удоволствие. Разбират се и градят съвместния си живот с лекота, която никоя друга двойка не може да бие.

Водолей и Близнаци
За тях животът е откривателство, а връзките са мястото, в което любовта се подхранва от независимостта. Един танц, който тези две зодии танцуват особено красиво.

Водолеят и Близнаците се обичат, без да изпитват и капчица нужда да се контролират взаимно. Те не желаят да притежават партньора си, а да се вдъхновяват от него. Чувствителни и прилепчиви зодии като Рак или Скорпион например не биха могли никога да постигнат подобен тип хармонични отношения. Водолей и Близнаци обаче имат прекрасна, необременена от собственическо чувство връзка, изпълнена с интересни разговори, много въображение и вълнуващи пътувания и срещи с приятели. Любовта им е лека и бълбукаща като току-що отворено шампанско.