Това са най-перфектните двойки на зодиака

Това са най-перфектните двойки на зодиака | Диана

Началото на романа ви може да е бурно, любовта да е романтична, но кой ли знае колко дълго ще продължи всичко, освен звездите. Загледайте се в хороскопа, за да разберете кои двойки имат големи шансове за дълги и стабилни отношения.

Овен и Близнаци

Силният вятър раздухва пламъците до небето и огнените искри летят, носени от въздушните потоци. Въздухът и Огънят – двете стихии, които управляват Близнаците и Овена, неистово се нуждаят една от друга. Също както и партньорите, родени под тези знаци. При това тяхната взаимна тяга не е само на физическо, но и на интелектуално ниво. Такива двойки са обединени от вродения си оптимизъм, любовта към живота и удоволствията, които предлага той. Какво още им е нужно, за да се обичат един друг и заедно да се радват на всеки нов ден?

Стрелец и Лъв

Какви отношения могат да се получат между два огнени знака? Разбира се, много горещи. И Лъвът, и Стрелецът са надарени със силен характер и склонност към съперничество. Логично е да предположите, че ще се съревновават помежду си и двойката ще бъде в постоянна конкуренция. Така и навярно би се получило, стига да не става въпрос за истинска любов. Една ярка и страстна натура е добре, но две ще изградят идеалния съюз. Ако решат да бъдат заедно, ще дадат началото на изключително успешен проект. В такъв случай всички техни успехи и постижения ще се умножават по две.

Везни и Овен

Представителите и на двете зодии са надарени с невероятен талант да общуват. Те притежават страхотен чар и излъчването им е способно да увлече мнозина. По-важното обаче е, че заедно те правят страхотен отбор, който ще им позволи лесно да стигнат до успеха. Всички, намиращи се около тях, са във възторг, а какво се случва в тази двойка? Небесната покровителка на Везните е женствената Венера, а мъжественият Марс определя характера на родените под знака на Овена. Резултатът е постоянно любовно напрежение и обмен на сексуална енергия, които превръщат съвместния им живот във вечен двигател.

Дева и Водолей

На родените под тези знаци звездите са дарили общото желание да преобразяват света и да управляват бъдещето. Интересното е, че всеки от тях го прави по собствения си начин, но пък така взаимно се допълват. Ако Девата прекрасно се справя с практическите въпроси на живота, Водолеят неизменно е готов да следва новите тенденции и да дава свежи идеи. Ако тези таланти се обединят, като резултат се получава чудесен тандем, който винаги се стреми към съвършенството. И на моменти успява да го постигне.

Скорпион и Рак

За дошлите на бял свят под знака на Рака казват, че в любовта изпитват собственически чувства и се стремят изцяло да притежават партньора си. Именно тази черта от характера им обаче подхожда на мнителните Скорпиони. Подобни отношения успокояват природната им подозрителност и им внушават увереност, че винаги ще бъдат желани и обичани. От своя страна те пък правят всичко, за да помогнат на нерешителните Раци да не потъват в своите черупки. С други думи, в този съюз и двамата партньори се чувстват в пълна безопасност.

Козирог и Телец

Земните знаци обединяват онази могъща и надеждна сила, която им дарява собствената им стихия. На хората, които твърдо „стоят на земята“, им е доста по-лесно да се разберат един друг, отколкото да обясняват гледната си точка на някой със съвършено различен характер – например на мечтателите, родени под знаците на стихията на Въздуха. Ако животът ни е дълго пътешествие, то партньори като Козирога и Телеца са отлично подготвени за него и за способни да стигнат надалече заедно.

Риби и Телец

Водата подхранва Земята, а тя от своя страна става дом за живителните потоци. Взаимодействието и съчетанието на стихиите, които управляват всеки от партньорите в тази двойка, създават почти идеални условия за дълги и плодотворни отношения. Практичността и чувството за здрав разум на Телеца прекрасно се уравновесяват от дълбоката, емоционална и мечтателна натура на Рибите. Искате да знаете как би изглеждал идеалният съюз между Ин и Ян? Ето го пред вас.