5 типа жени, за които мъжете не се женят

Никой мъж не иска до себе си манипулаторка.

Има начин да се постигне хармония. Но мъжете не биха се оженили за жена, която е мързелива и не полага и минимум усилия да създаде домашен уют.

Глезлата

За една жена е важно да бъде нежна, да излъчва романтика, женственост. Но е важно да знае какво иска от живота, да може да взема някои решения самостоятелно. Мамините момичета не се нравят на никой мъж. Силната и независима жена не тича при майка си всеки път, когато във връзката ѝ нещо не върви както трябва, не разчита на майка си да дойде да сготви, да почисти дома.

Привличането в любовта е трудно. Можем да привлечем към себе си партньор за сексуални взаимоотношения, за дългосрочна връзка дори, която обаче може да не продължи като щастлив брак. Както жените, така и мъжете имат стандарт при търсенето на сериозна партньорка. И двата пола имат типажи, които се надяват да срещнат, но и типажи, от които бягат. Има 5 типа жени, за които мъжете не се женят. Вие от тях ли сте?

Жената шеф

Никой мъж не иска жената на живота му да се държи като негов шеф. Той така или иначе вече е подложен на напрежение в работата си. Защо му е още един шеф вкъщи? За мъжете е важно у дома да има уют и спокойствие, а не натискът върху тях да продължава. Не им е необходима партньорка, която винаги да ги ръководи какво трябва да свършат. Мъжете невинаги са възприемчиви по начина, по който ни се иска. С правилния подход, биха могли да свършат това, за което ги молим.

Манипулаторката

Когато се влюбите в даден мъж и искате да свържете с него живота си, трябва да сте сигурни, че чувствата ви, които изпитвате към него са заради това, което е той. Мъжете винаги разбират, когато партньорката им иска да ги промени, манипулирайки ги. Насърчавайте го да бъде по-добрата версия на себе си, а не се опитвайте да го променяте изцяло. Мъжете бягат от такива жени.

Ревнивката

Ревността е нормално чувство, което изпитва всеки. Когато една жена е влюбена в партньора си, инвестирала е във връзката им, винаги ще иска да защитава своите интереси. Но много лесно границата може да бъде прекрачена и ревността ви да се превърне в саботьор на връзката ви.

Мързеливката

Ролята на жената е нелека. Тя работи, грижи се за домакинството, партньора си, един ден ще полага грижи и за децата им. Има различни домакинства. В някои жената не готви, а за приготвянето на храната се грижи партньорът ѝ. В други двойката си поделя задълженията, помагат си взаимно.

Прочети още на: https://www.az-jenata.bg