6 ясни знака, че Законът на привличането работи за теб

Законът на привличането е една от най-актуалните теми в нашето съвремие. Привличаме онова, за което си мислим. Пишем мечтите си на малки листчета, които старателно запечатваме, поставяме на специално за нас място у дома или сред природата и обгрижваме с положителната си енергия.

Мислите ни, хубави или лоши, рефлектират върху това, което ни се случва. Вселената чува единствено вибрациите ни с положителен смисъл. 

Ако най-голямото ти желание е „Не искам да съм болна“, тя „ще чуе“ само думичките „искам“ и „болна“. Затова програмираме посоката си на „Искам да съм здрава“. Така Вселената „ще чуе“ правилните ни мечти и ще направи така че да преживеем събитията от земния си път по най-правилния за нас начин.

Но дори и да познаваме добре Закона на привличането и да го използваме редовно, има няколко сигурни знака, че той работи безотказно за нас. 

Ако виждаме около себе си положителни красиви добри знаци, значи сме добри хора и начинът, по който живеем, ни зарежда с енергия, мотивира, вдъхновява и е най-подходящ за нас. Ние изпращаме любов към Вселената и тя улавя нашите високо емоционални вибрации и ни отговаря със същото.

Когато слушаш любимата си песен, цялата ти кожа настръхва и те обзема едно невероятно чувство. Освен това често ти се случва да чуеш любимата си песен по радиото в момент, когато мислено си си я припявала.

Никога не си имала проблеми с трафика и задръстванията, винаги улавяш “зелените“ вълни на светофарите и никога не си имала неприятни моменти в градския транспорт.

Често засичаш в ежедневието си знаци и числа, които имат специална символика за теб – на информационни табла, регистрационни номера, телефонни номера и т.н.

Често в облаците виждаш форми и образувания, които наподобяват на красиви неща от живота – сърца, гальовни животинки или първата дума на името на любим човек. Освен това забелязваш как около теб винаги летят бели перца, пухчета и други хубави, сякаш вълшебни прашинки.

Мислиш за човек, когото не си виждалa от много време и не след дълго го срещаш или получаваш телефонно обаждане от него.

Често получаваш комплименти, прегръдки и положително внимание от страна на хората, с които си заобиколена.

източник: edna.bg