7 причини, поради които Девите имат най-пълноценни взаимоотношения

7 причини, поради които Девите имат най-пълноценни взаимоотношения | Диана image 1

Хората, родени под знака на Девата, са различна порода. Те са лоялни, състрадателни и щедри, но освен това – тревожни, донякъде самодоволни и свръхвзискателни. Да обичаш Дева е едновременно и изпитание, и награда. Те ще ви обичат по-силно, отколкото някой някога ви е обичал, но да ги обичаш понякога е доста трудно.

Ето 7 неща за Девите и любовта, които е добре да знаете:

1. Те мислят дълго и задълбочено за всичко

Това включва (но не се изчерпва с): бъдещето като цяло; бъдещето ви като двойка (дори да е първата ви среща); как са облечени; кого ще поканят на евентуалната си сватба; политическият живот в страната; как ще възпитат децата си; какво са казали на обяд вчера; какво са казали на обяд в 4 клас; цитата, който са си татуирали; дали са планирали достатъчно добре пенсионирането си (дори да са на 22 години). Те ще мислят толкова много за връзката ви, колкото мислят и за смисъла на живота, така че бъдете готови също да споделите мислите си с тях. Обичат да прекарват време насаме със себе си и с мислите си, но вероятно вече са прекарали повечето от живота си по този начин. Когато става дума за връзки, те биха искали някой, с когото да споделят каквото е в главата им, някой, който да ги изслушва. Най-добрият начин да доставите удоволствие на Девите е и вие да участвате в този разговор, макар че едва ли ще ги настигнете. Девите рядко ще поискат съвета ви, но можете да ги слушате, докато решават проблемите си на глас. Успокойте ги, когато станат твърде самокритични. Правете им компания, за да не се чувстват самотни с мислите си.

2. Те са по-внимателни, отколкото си мислите, че е възможно

Цялото това мислене на Девите означава, че те знаят как да ви накарат да се чувствате специални. Те ще ви изпратят съобщение на работа, когато знаят, че ви е трудно. Ще запомнят марката на любимото ви вино, когато сте били на пътешествие в Барселона като студенти и ще ви го поръчат за рождения ден. Ще ви изненадват всеки път с подаръци, пълни със смисъл, защото цяла година са мислили за това. Ще ви обсипват с внимание дори когато става дума за ежедневни неща – като това, да ви изперат чорапите, защото сте споменали, че нямате чисти. Девите не очакват някой да е толкова внимателен към тях в замяна. Всъщност, на тях им харесва да са най-грижовните хора. Ако успеете да изненадате вашата Дева с някакъв също толкова мил жест, тя ще ви обича още повече (и вероятно ще направи всичко възможно да ви засенчи).

3. Те преживяват тежко предателството

Девите са изключително лоялни и уязвими по отношение на хората, които обичат. Ако ги предадете, това ще ги нарани повече, отколкото другите зодии. Те влагат цялото си сърце във връзката и осъзнаването, че другият не го е направил, е разочароващо, дори опустошително за тях. По принцип не е хубаво да се изневерява, но това се отнася още повече за Девите. Не само, че тези майстори на интуицията веднага ще ви разкрият, но ще изгубите доверието на най-доверчивите хора в зодиака. Доверие и лоялност като техните трудно ще намерите. Това не означава, че предателството ви непременно ще доведе до скъсване. Девите са също така състрадателни и прощаващи и ще направят всичко възможно да видят хубавите страни у своите приятели и партньори.

4. Те са целували много жаби

Вероятно вашата Дева е обичала много погрешни хора. Това не е, защото не е виждала техните недостатъци. По-скоро се е посветила на това, да им помогне да ги поправят, но безуспешно. Да си Дева е благословия и проклятие. Понякога жертвоготовността им се приема за даденост. Постарайте се да благодарите на вашата Дева за всичко, което прави за вас, и да й отвърнете със същото. Не бъдете поредната жаба. 5. Те са любознателни

Макар и да не са авантюристи по природа, Девите са изключително любознателни за света, живота и хората, с които да споделят тези неща. Девата ще ви подтигне да изследвате света – не само географски, но и интелектуално и емоционално. Те са готови да живеят истински, пълноценен живот и искат да ви вземат със себе си, особено ако присъствието ви им носи комфорт. Когато се влюбите в Дева, ще пътувате повече, четете повече, научавате повече и правите повече.

6. Те са добри приятели

Казват, че най-добрите връзки започват като приятелства и това е особено вярно за Девите. Те са добри в много неща, но тяхната специалност е да бъда страхотни приятели. Те са добри слушатели и още по-добри съветници. Те ще се отклонят от пътя си, за да се уверят, че сте добре и спокойни. Те ще направят всичко за вас и ако се наложи, ще ви защитават до смърт. Те не винаги са рационални, когато става дума за тях самите, но са рационални по отношение на другите. Бихте искали да имате Дева до себе си, дори само като приятел.

7. Те се разбират със семейството ви

Девите ще се разбират със семейството ви и ще се впишат в него с лекота. Те ще се отнасят с вашето семейство като със свое собствено и винаги ще се притичват на помощ при нужда. Девите са страхотни родители, които ще задоволят желанието на майка ви за внуци.

Родителите ви ще оценят тяхното трудолюбие, ясни цели и планове за бъдещето. Девите са хора, които с удоволствие бихте завели вкъщи при майка си – защото те ще са там дълго време. Щом спечелите доверието им, те ще ви ценят и обичат и няма да ви пуснат лесно да си отидете.