8 начина да го накарате да мисли за вас постоянно

Ако ви се струва, че на любимия изобщо не му липсвате и че той забравя за вас веднага след срещата, не се натъжавайте. Ние знаем как да го накараме да мисли за вас постоянно и да тръпне в очакване да ви види отново.

Първо правило – не се натрапвайте

Разбира се, най-лесното е да го затрупате с романтични съобщения, но така ще постигнете точно обратния ефект. Действайте по-деликатно. Забравете честите обаждания, СМС-ите и постоянните срещи. Позволете на мъжа да се чувства свободен и не го задушавайте с любовта си, преди да му е дошло времето. Не го ревнувайте от приятелите му. Всеки един мъж има нужда да може да избяга за ден-два. Не при друга жена! А просто да отиде за риба, на купон с приятели или да се затвори в своя собствен свят. Дайте му възможност да остане насаме със себе си.

Второ правило – забавяйте развитието на любовната връзка

Трудно е, знаем. Но този метод е безотказен и са го прилагали още пра-пра-пра-прабабите ни. Ако не дадете на мъжа това, което иска, той ще започне да се бори за него. Е, или поне да мисли постоянно за обекта на желанието си. Разбира се в ХХI век едва ли ще успеете да го „мотаете“ половин година, без да му позволите нищо повече от целувка по бузата. Но не е и нужно. Просто не се съгласявайте с всичко, което му се иска точно сега. Ще потърпи малко, нищо няма да му стане.

Трето правило – използвайте технологиите разумно

Това, че ви съветваме да не го затрупвате със съобщения, изобщо не означава, че ви забраняваме да ползвате съвременните технологии. Напротив, ползвайте ги – но на място. Вместо да му пращате на всеки два часа тъжни котенца и сърчица, напишете съобщение от типа „Чакам те в сряда вечерта в скайп – ще стане нажежено!“. До въпросната сряда той ще мисли за вас и само за вас. Особено ако днес е едва четвъртък. Друг начин да го накарате да мисли за вас е да показвате, а не да разказвате. Особено ако няма да имате възможност да се видите в близко време (например ако някой от двама ви е на почивка). Пращайте му селфита, но не в стил „Аз на фона на Айфеловата купа с 24-каратова усмивка“. Нека бъдат снимки със сексуален намек.

Четвърто правило – внедрете се в лагера на противника

На война и в любовта всичко е позволено! Смело се влейте в компанията му и станете там свой човек. Сприятелете се с приятелите му и се постарайте да ги очаровате. Още по-добре – помогнете им за нещо, например препоръчайте на болен най-добрия лекар в града. Или насочете компанията към хубав бар, за който малцина знаят (това определено ще е по-ефективно). Целта е ясна – другите хора трябва да му напомнят за вас, при това по позитивен начин, „Страхотно гадже, братле, гледай да не я изтървеш!“.

Пето правило – не подхранвайте самолюбието му

Изобщо не е нужно постоянно да го галите по косъма – ако всичко е равничко и гладко, той няма да има защо да мисли за вас. Вие сте полезна, удобна и безотказна като пералня. А кой мисли за пералнята си, дори ако тя на всичкото отгоре е и красива? Точно така, никой. Затова не забравяйте от време на време да му плесвате по един зад врата – в преносен смисъл, разбира се.

Шесто правило – не се опитвайте да бъдете „различна“

Преди да напишем тази статия, проучихме няколко упътвания в интернет на тема „Как да го накарам да тъгува по мен“ и навсякъде срещнахме един и същ съвет – „Изненадвай го, бъди различна!“. Ние обаче смятаме, че това е лош съвет. Първо – какво ще рече „различна“? Всички жени и без това са различни, каква именно трябва да бъдете? Второ – в този съвет се подразбира, че вие сте „обикновена“ и затова на него му е скучно с вас. Малко е обидно, не мислите ли? И трето – от вас ще се изисква незабавно да се промените и да започнете да се държите непредсказуемо. Да, така несъмнено можете да накарате един мъж да мисли за вас. Но е важно и какво точно ще си мисли за вас. Общо взето смятаме този съвет за погрешен и ви препоръчваме точно обратното – не се опитвайте да го поразите, правейки се на загадъчна и „различна“. Иначе той ще започне да мисли не за вас, а за въпросната „различна“. Не раздвоявайте личността си и своя образ в представите му.

Седмо правило – провокирайте го

Провокациите обаче са позволени и дори необходими. Най-добре е да играете тази игра в спалнята – незабравимата нощ ще ви е от полза, а незабравимият скандал – не. Макар че и второто може да го накара да мисли за вас – с нецензурни думи.

Всъщност няма никакво значение дали той мисли за вас, когато не сте заедно. Това или ще се случи от само себе си, когато той се влюби истински, или изобщо няма да се случи – ако този мъж всъщност не е за вас. Ако усещате, че не си пасвате, не се хабете напразно. Какво ще правите, ако той наистина се привърже към вас?

Автор: Ива Петрова

Прочети повече на: https://woman.hotnews.bg