Ако вашият ангел иска да ви предупреди, той ви изпраща един от тези пет сигнала

Aнгелите ни защитават и водят нас. Това е божественото сътворение на светлина и любов, за да помага на хората в живота.

Всеки човек има свои собствени уникални ангели пазители.

Ангелът е някой, на когото можете да се обадите за помощ.

Ангелите уважават свободната си воля и няма да се намесват, ако не сте в сериозна опасност. Ангелите общуват с нас чрез интуитивни чувства и специални сигнали.

Ако се съмнявате в правилността на решението, винаги можете да се обърнете към ангелите за потвърждение. Ангелските знаци могат да ни помогнат да се чувстваме в контакт с тях, подобряваме интуицията и да ни дадат увереност да продължим напред.

Когато ангелите искат да ви предупредят, или да ви напомнят за нещо важно, те ви изпращат знаци.

Тук са 5 знаци на ангелите, които не могат да бъдат пренебрегнати:

1. Шум в ушите.

Шум в ушите – много често срещан метод за комуникация между ангели и хора. Това може да е знак на подкрепа, която ви напомня, че ангелите наблизо и готови да ви помогнат.

Също така е знак за потвърждение, показва, че вашите действия и мисли в този момент са правилни и важни. Ако чувате звън в ушите ви, знайте, че ангелите съобщават, че вие ​​сте на път.

2. Числото 11.

Числата – универсален език, който ангелите използват, за да общуват с нас. Повтарящите се числа – съобщението, чиято стойност зависи от конкретните цифри.

По-конкретно, числото 11 има много значения, и ангелите често ще го изпращат отново и отново, когато искате да комуникират за нещо. 11 е събуждане. Ангелите, които ви търсят за “събуждане” или в духовен смисъл, или в смисъл, че време, да се реализира някаква истина, от която можете да се отвърнете (например, отношенията са изчерпани).

3. Пера.

Ако изведнъж видите перце, това е знак на ангел-хранител: да не се обезкуражавайте! Това е утеха, че всичко е наред и не сте сами. Не се борете с проблема сами, помолете ангелите за помощ и насоки.

4. Ястреби

Ястребът – символ на интуицията. Ангели изпращат ястреб като знак, че трябва да следвате инстинктите си, защото интуицията няма да ви подведе, дори ако вашето мнение се различава от повечето. Ястребът ви напомня, че е невъзможно да се игнорира истината, или в бъдеще, това може да доведе до проблем.

5. Странно усещане в слънчевия сплит.

Чакрата на слънчевия сплит (намира се на 5 cm под пъпа) е изключително чувствителна на енергията; ето защо казват “Интуицията ми подсказва”. Aнгелите изпращат усещания в тази област, за да предупредят, че нещо не е наред!

Може да чувствате гадене, стрес, или дори лек дискомфорт. Не пренебрегвайте тези чувства – обърнете внимание на момента, в който те се случват.

Например, ако започнете да се чувствате болни в присъствието на един човек, това е знак, че най-малко не трябва да бъде сами със себе си.

Колкото по-добре се научи да разпознава знаците на ангелите, толкова по-точна е вашата интуиция. Ако не виждате знак, обърнете се към ангелите за обяснение. Те винаги ще намерят начин да ви покажат какво трябва да видите.

Източник: http://www.zajenata.bg