Човек не може да се чувства добре без собственото си одобрение!

Защо да се притесняваме за това, което другите мислят за нас, имаме повече доверие в тяхното мнение, отколкото в своето собствено? Когато се обичаме повече, нещата просто стават по-леки и по-лесни!

Обичай достатъчно себе си

Да обичаш себе си е може би едно от най-трудните неща, свързани с повишаването на вибрациите. Причината е, че в такива случаи егото винаги ви предизвиква. Всеки път, когато се опитате да подходите с повече любов, то си прави свои собствени планове или ви казва това, което не искате да чуете.

Егото както научихме преди няколко урока – просто си върши работата. То ви дава възможност да повярвате на това, което смятате за истина.

Тук е важно да се подчертае, че егото ще ви казва неща, които вече сте чували. Всичко негативно, което чувате, е нещо, което вече сте казвали на себе си в миналото, нещо, с което сте се саботирали сами. Сега е време да го пуснете да си отиде.

Да обичаш достатъчно себе си означава наистина да уважаваш себе си. Това е моментът, в който решавате, че вече няма да слушате отрицателните мнения, страха или нещо друго, което в миналото е заставало межцу вас и добротата ви.

Да обичаш себе си не винаги означава да се погледнеш в огледалото и да си кажеш: „Обичам те!“ Това може да се отнася и до решенията, които вземате в живота си. Ето някои примери за любов към себе си:

Да започнете да прощавате на другите, защото така премахвате отроите вътре във вас.

Да не позволявате на другите да се отнасят зле с вас.

Да си отделяте време, за да вършите нещата, които обичате.

Вибрация на деня

Днес ви насърчавам да обичате себе си достатъчно. Достатъчно, в смисъл да направите нещо за себе си или да си кажете нещо, което обикновено не си позволявате.

Показвайки любов към себе си, трябва да осъзнаете, че можете да привлечете повече космическа светлина в себе си и да повишите вибрацията си до оптимална стойност. Способността ви да обичате и да зачитате себе си ще се превърне в лечебна вълна, която ще вдъхновява околните.

„Днес аз избирам да обичам себе си достатъчно, за да кажа „не“ на лошото поведение или на вредните емоции и да отворя пространство в себе си, за да се подхранвам от светлината.

Осъзнавам, че начинът, по който виждам себе си, определя начина, по който ме вижда светът. Аз избирам да гледам на себе си с любов и позволявам на тази вълна от обич да премине през мен и през целия свят. Днес аз обичам себе си достатъчно, за да направя промените, от които се нуждая, за да се чувствам обичан и приет.”

Повишете вибрациите си – Кайл Грей, kylegray.co.uk

Издателство: Аратрон, aratron.org

Източник: https://mostzaknigi.com