Дами, впечатлявайте ги тези мъже!

Или защо е време да покажем какво можем…

Всички знаем – един мъж трябва да ни впечатли, спечели, завоюва. Трябват усилия, жестове, геройства. Той трябва да бъде такъв и онакъв, различен, но и не прекалено. Възпитан джентълмен, но и груб мръсник. Мъжът трябва и трябва, и трябва, и трябва…

А от нас се иска да бъдем принцеси, чакащи да бъдат спасени. Усилията ни трябва да се свеждат до това да бъдем привлекателни, сексапилни, красиви, една опаковка, която привлича само с външния си вид.

Момичета, всички знаем, че сме много повече от външност и ако искаме мъжът да го види и оцени, трябва сами да направим така, че да изглеждаме и да се държим като силните и интересни личности, които сме.

Първо правило: Не бъди кукла на конци.

Показвай характер, момиче. Бори се за това, което искаш, изказвай мнението си високо и ясно, не се оставай да те манипулират – истинските мъже оценяват силната жена до себе си.

Второ правило: Бъди любознателна.

Чети, учи се, усъвършенствай се, бъди амбициозна, преследвай целите си, не се страхувай от новото. Истинските мъже оценяват жените изследователи, с които има за какво да си говорят.

Трето правило: Не се страхувай от чувствата си.

Ти си жена и си емоционална. Или пък не обичаш да показваш какво става в душата ти – няма значение, и в двата случая не бива да се страхуваш от онова, което изпитваш. Мъжете оценяват жени, които могат да им любовта, от която се нуждаят.

Дами, впечатлявайте ги тези мъже. Впечатлявайте ги с онова, което е важно и има значение. Всичко останало е преходно, всичко останало е прах, поза, преструвка. Впечатлявайте ги със себе си, с душата си, с това, което сте, когато светлините ги няма, когато нищо няма значение, когато всичко, което имате е тук и сега.

Източник: edna.bg