До бъдещата ми любов: Намери ме, когато съм готова

Убедена съм, че си там някъде. Мога да те усетя. Не мога да го обясня, но понякога имам чувството, че ще те срещна всеки един момент, че ще говорим. Знам, че звучи странно, не знам името ти, но изгарям от желание да го науча. Сигурна съм, че един ден ще се срещнем.

Вълнувам се, не съм готова все още. Не знам какво да ти кажа. Когато помисля за този момент и настръхвам, чувствам се като ученичка, имам пеперуди в стомаха. Мисълта, че днес, утре или следващата седмица може да се срещнем, ме кара да мечтая. Виж какво въздействие имаш върху мен.

Била съм на много първи срещи. Била съм част от непълноценни връзки, които са завършвали с разочарование и болка. Била съм на крачка от това да се откажа от любовта, но надеждата винаги надделяваше, за което се радвам много. Продължих да се срещам с нови хора, имах нови преживявания. И най-накрая открих себе си. Не съм перфектна, но се харесвам такава, каквато съм. не бих се променила. Доволна съм от това, което съм. Наслаждавам се на това пътуване, през което успях да разбера нуждите и желанията ми. Успях да променя някои неща за себе си, които ме направиха по-силна и се научих как да правя компромиси. Имам да ти разказвам толкова много неща.

Но сега… сега си почивам от любовта. Стигнах един момент, в който не искам да те търся повече, защото се изморих. Искам да се фокусирам върху други неща. Не се разстройвай, важен си за мен. Просто научих, че любовта е като пеперуда. Колкото и да я преследвам, бяга от мен. Тя трябва да дойде сама при мен. Повярвай ми, не е лесно. Не е лесно да стоя и да те чакам.

Имам желанието да направя този експеримент. Искам да стигна до любовта по различен начин, да тествам търпението си. Това е причината да чакам.

А докато го правя, ще работя над други неща в моя живот. Уча се как да съм по-добра, да откривам нови неща и да излизам от зоната си на комфорт. Минавам през трудности като всеки един от нас. Това, през което минавам, ще ми помогне да съм перфектна за теб.

Така, че ела, когато си готов. Може би ти минаваш през същото, а може би търсиш пътя.  Аз съм тук и те чакам, за да ти покажа, че най-хубавото предстои. Защо ли? Защото то идва за тези, които са достатъчно търпеливи, за да чакат. Ще съм готова за пристигането ти, за да те прегърна, изслушам и да бъда до теб. Искам да науча всичко за теб.

Нямам търпение да те срещна!

Източник: https://dama.bg