Джулия Робъртс – Иска ми се отново да бъда малко момиченце, защото ожулени колене се лекуват по-лесно, отколкото разбито сърце

На 28-и октомври 1967 г. в Смирна,  Джордия, се ражда едно момиче, което по-късно се превръща в красива дама с буйна къдрава коса и широка усмивка. Това е най-очарователната дама в киното – Джулия Робъртс. В нейна чест ще ви споделим някои любопитни факта от живота й. Лъчезарната актриса с голямата усмивка е от семейство на драматурзи и от малка е пленена от магията на киното, но мечтата й то да се превърне в основна част от живота й се сбъдва на по-късна възраст.

Преди това Джулия иска да бъде ветеринар и междувременно свири на кларинет в училищния оркестър. След гимназията Робъртс следва журналистика, но така и не завършва висшето си образование. Успешната й кариера започва обещаващо през 1990 г., когато участва във филма „Хубава жена“. Там тя играе главна роля и получава световна популярност. Любопитен факт е, че тогава хонорарът й възлиза на 300 000 долара, а през 2003 г. актрисата вече получава колосалната сума от 25 млн. долара за участието си в „Усмивката на Мона Лиза“.

Малко след излизането на „Хубава жена“ източници от продукцията издават интересната информация, че за постера на филма не било използвано тялото на Джулия, а на модел. След това лицето на Робъртс било монтирано с помощта на фотошоп. Всъщност първото заглавие на лентата е „3000 долара“, защото това е седмичната заплата на героинята на Джулия в сюжета, но по-късно продуцентите решават, че по-доброто заглавие е „Хубава жена“. Други филми, които затвърждават името на прелестната актриса са „Сватбата на най-добрия ми приятел“, „Бандата на Оушън“, „Ерин Брокович“, „Нотинг Хил“, „Денят на влюбените“ и „Яж, моли се и обичай“. Джулия Робъртс получава „Оскар“ за ролята си в „Ерин Брокович“.

Знаете ли, че всъщност актрисата е левичарка? Но специално за филма й се налага да свикне да пише и с дясната ръка. Къдрокосата дама среща любовта на снимачната площадка на филма „Мексиканеца“ през 2000 г. Това е операторът Даниел Модър, който по същото време е женен, но се развежда година по-късно, за да даде шанс на любовта си с Джулия. Двамата се женят на 4-и юли 2002 г. Тържеството се състои в ранчото на Робъртс в Таос, Ню Мексико. Актрисата не поддържа близки отношения с други знаменитости и единствената такава, която тя кани на сватбата си е Брус Уилис. Как да разпознаем опитния манипулатор? Деян Донков се появи чисто гол на плакат 10 култови анимации, които никога няма да забравим Джулия Робъртс е най-високоплатената актриса в Холивуд след Анджелина Джоли, а през 2001 г. изданието „Лейдис Хоум Джърнал“ я поставя на 11-о място сред най-влиятелните жени в САЩ. Днес състоянието на звездната дама възлиза на 250 млн. долара. А можете ли да познаете какво обича да прави тя през свободното си време? Да плете.

Несъмнено Джулия е една от най-красивите жени в света и категорично отказва да посегне към пластичната хирургия. В нейна чест ще ви споделим някои нейни мъдри мисли:

„Аз съм обикновен човек, който има необикновена работа“.

„Ако обичаш някого, кажи му го още сега на глас. Иначе моментът просто отминава“. „Колкото и хубаво да изиграеш героя си, накрая се прибираш вкъщи при себе си“.

„Иска ми се отново да бъда малко момиченце, защото ожулени колене се лекуват по-лесно, отколкото разбито сърце“.

„За съжаление, при децата е характерно да винят себе си за грешките на родителите“. „Тайната за успеха е просто да обичаш това, което правиш“.

Източник: http://magnifisonz.com