Искайте, но правилно

9 основни правила на техниките на проявление, които стоят зад Закона на привличането.

Има много обяснения за това как работи Законът на привличането и за това как да сбъднем желание, както и курсове и семинари, свързани с проявлението. Много от тях предлагат силни техники на проява и дори магии, чрез които да се уверите, че желанието ви ще се сбъдне. Не много от тях обаче дават подробно обяснение на физиката зад този процес, или основните правила, които хората трябва да следват, за да реализират желанията си.

„Въображението е началото на създаването. Вие си представяте това, за което мечтаете, вие пожелавате това, което си представяте и накрая вие създавате това, което искате”

Джордж Бърнард Шоу

Процесът на проявление на желанията не е много сложен, но има някои основни правила, които трябва да се следват. Ето 9 правила, които ще ви помогнат с осъществяването на мечтите.

1. Бъдете в настоящето, когато осъществявате желание или провеждате техника за проявление.

Когато се опитвате да сбъднете желание вие трябва да присъствате в настоящето. Трябва да концентрирате енергията си върху настоящия момент и да я насочите към създаване на виртуален образ (холограма) на вашето желание. Трябва да визуализирате, да почувствате, да сте в емоционалното състояние, в което желанието ви вече се е проявило.

След като вашата „холограма на желанието” бъде създадена в съзнанието ви, всичко, което трябва да направите, е да предприемете действия, които ще ви доведат до нейното материализиране.

2. Пазете желанията за себе си, не се хвалете с мечтите си.

Има истина в твърдението, че мълчанието е злато. Когато говорите с останалите за вашите желание, вие прахосвате енергията, ангажирана за проявяването им. Говоренето само по себе си няма да направи нищо. Разбира се, вие можете да обсъждате с останалите нещата, които ще ви приближат до проявата на желанието, но говоренето за него разрушава енергийно-информационното поле и в крайна сметка обърква Вселената за това какво наистина искате. Искате да изразходвате енергията си в говорене за желанията си, или искате да постигнете целите си?

3. Желанието не трябва да бъде условие за друго желание.

Ако искате пари, за да си купите кола, тогава парите стават посредник в сбъдването на вашето желание. Ако искате кола, тогава трябва да искате кола с цялата емоция зад желанието си.  Стремете да се почувствате добре, докато шофирате колата, а не заради парите, с които ще я купите. Има много различни начини, по които Вселената да ви помогне да проявите желанието си. Потънете в това, което наистина искате и избягвайте създаването на последник.

4. Желанието ви трябва да е в хармония с природата.

 

Желанието ви трябва да е „екологично”. Всяко желание, насочено към разрушение или нараняване на друг, ще ви донесе негативни последствия. Когато вътрешно желаете нещо лошо да се случи на друг човек, то рано или късно ще има обратен ефект. Вашето желание е жизнена част от създаването на вашата реалност и когато съзнателно желаете нещо злонамерено, вие го причинявате на себе си, или на семейството си.

Вашето желание е жизнена част от създаването на вашата собствена реалност – вие може би се питате защо тогава има толкова много лоши хора на този свят. Е, това е тема за друга статия, но накратко всички имат своята роля тук на Земята. Най-добрият начин да се отнасяте с тези, които смятате за зли, е да ги разглеждате като ваши учители и като пример за това, което не трябва да бъдете. Природата поддържа баланс, дори когато ви се струва, че не е точно така. Винаги е ваш избор каква роля искате да играете в играта на живота, създадена и поддържана от природата.

5. Вашето желание трябва да бъде насочено към вас самите.

Не можете да искате нещо, което да направи  някой друг, или да стане такъв, какъвто не е. Това може да работи за вашите деца преди да навършат пълнолетие, но след това, според природата всеки е възрастен. Ако искате да научите някой как да сбъдне желанието си, тогава бъдете пример – ставайки щастлив човек, който може да сбъдва мечтите си. Не налагайте вашата истина на останалите. Дори, да сте успели да убедите някой във вашата истина, той ще стане паразит и ще се храни от вашата истина до края на живота си. Всеки трябва да открие неговия собствен път в живота и затова вие можете да мечтаете само за неща, които ви засятаг лично и не се отнасят до останалите.

6. Когато искате нещо, трябва да разглеждате времето като енергия.

Някои източници казват, че трябва да имате краен срок, когато се опитвате да изпълните желание, или провеждате техника на проявление. Други твърдят, че вашите желания не трябва да се обвързват с времето. Най-лесният начин е да разглеждате времето като енергия. Всяко желание има нужда от определено количество енергия (което включва енергии с различен спектър и честота). Времето е само един тип енергия, която е нужна за осъществяване на желанието. Сложните желания може да отнемат повече, докато простите може да бъдат проявени за седмици, дни или дори часове.

7. Следвайте знаците, когато осъществявате желание.

Едно от най-важните неща в проявлението на вашите желания е да виждате и следвате знаците след като сте изразили вашето желание на Вселената. Много хора изразяват желание, но след това се провялат в забелязването на знаците и действията в насочването им. Човек трябва да бъде отворен за изобилието на  Вселената и да обърне внимание на това, което се случва с него или нея, за да направи избор, който ще доведе до проява на желанието.

8. Няма асансьор за осъществяване на желания, трябва да изкачите стълбите.

 

Много хора мечтаят за милион долара, или да спечелят джакпота от следващата национална лотария, обаче, не много от тях се замислят какво се случва с тези, които са забогатели много бързо, или искат и най-смелите им желания да се изпълнят веднага, без никакво усилие. За да се постигнат стабилни и дълготрайни резултати, трябва да получавате нещата стъпка по стъпка. Качеството на инвестираната от вас енергия в крайна сметка ще се превърне в качество на проявление на вашето желание.

9. Това, което искате, трябва да е в рамките на вашата мисия.

Всички имаме собствена цел и мисия в живота. Ако искате нещо, което съответства на мисията ви, вие обикновено го получавате наистина бързо и процеса на проява ви носи радост. Ако искате нещо, което не попада в настоящите ви цели, поставени от вашия Висш Аз, тогава процесът на проява ще бъде истинско предизвикателство. Бъдете сигурни, че сте верни на себе си и че наистина имате истинска страст, за да си осигурите безупречна проява.

Техниките за проявление са инструмента, който ще ви помогне да концентрирате енергията си за осъществяване на вашето желание.

И още нещо – когато се проявява вашето желание, моля, имайте предвид, че природата винаги плаща предварително. Когато получите това, което искате, радвайте му се колкото можете повече. Емоциите, които получавате с победата, ще бъдат основата на вашите желания на следващото по-високо ниво на съзнание (вибрация) и ще ви водят по вашия път на духовна еволюция.

Източник: LifeScriptDoctor