Как да детоксикирате тялото си при взимане на “задължителна ваксина“

Как да детоксикирате тялото си при взимане на “задължителна ваксина“ | Диана

Ако сте били принудени да вземете ваксина против вашата воля от тоталитарен медицински режим, можете ли да направите нещо по въпроса? Можете ли да направите нещо, което да ви защити от токсините приети заедно с ваксината? Отговорът на този въпрос е категорично ДА.

Ваксините съдържат живак, алуминий, мононатриев глутамат, формалдехид и други „помощни добавки“ като сквален. Това са невротоксични субстанции, които могат да причинят дълготрайни мозъчни увреждания, аутизъм, пристъпи, кома и дори смърт. Ключът към оцеляването след подобна атака над вашето тяло е да елиминирате всички тези химикали много бързо. В следния материал Майк Адамс разкрива някои хранителни стратегии, които да ускорят естественото детоксикиране на вашето тяло.

Факт е, че все повече хора живеят в един тоталитарен медицински режим, който може насилствено да ви накара да си инжектирате потенциално смъртоносни субстанции. Това е ярка демонстрация на пълното изоставяне на всякаква медицинска етика в полза благосъстоянието на една индустрия…

И така… Как да се детоксикирате след направена задължителна ваксина?

Лично аз изследвам различни храни за наличие на определени „замърсители“ и заедно с това съм тествал и ваксини със специализирано оборудване, за да разбера какво има в тях. Тествал съм ваксина конкретно за наличие на живак и открих 50 000 частици на милиард. Това бе ваксина против грип. Същите тези ваксини се дават на деца в Калифорния „благодарение“ на здравните власти там.

Има няколко основни фактора, които предразполагат към увреждания след ваксина. Единият е свързан с генетичната слабост отровите да бъдат изхвърлени сравнително бързо от организма. И тук се крие ключът в разбирането на нещата. Това което може да направи ваксината екстремно токсична и да причини мозъчни увреждания, припадъци, кома и дори смърт са химическите добавки в нея. Те са умишлено поставяни от производителите на ваксини и не са тествани за безопасност. Всъщност нещо повече – когато все пак подобен тест бива направен, тези добавки се поставят и в субстанцията приемана от плацебо-групата, така че целевата група да не покаже повече странични ефекти в сравнение с тези, които не са взели „истинска ваксина“. Това е откровена „научна измама“, но те правят точно това. И считам че говорим за престъпление извършвано от една криминална индустрия ориентирана единствено към печелене на пари.

И така – във ваксините има алуминий, живак, мононатриев глутамат – невротоксин често слаган в храната, както и формалдехид – също невротоксин. За да може някой да приеме ваксина и след това да е сравнително ОК, той трябва много бързо да изчисти тези потенциално смъртоносни токсини, които атакуват нервната система. Точно затова в описанието на ваксината „Gardasil“ пише че след приемането ѝ може да изгубите съзнание и да припаднете!!! Пише го черно на бяло в листовката. Как можеш да припаднеш, ако не действа върху нервната система по някакъв начин? По същия начин имаме и случаи на аутизъм – когато детето не може бързо да изчисти тези добавки. Те остават в организма – живакът въздейства на определени рецептори в тялото. Другите добавки също му въздействат и причиняват вреди. Повечето деца обаче успяват да ги изчистят сравнително бързо. Така че ако трябва да вземете ваксина ключовият въпрос е как да подпомогнете способността на тялото си да изчисти тези химични отрови.

Повечето хора могат адекватно да се справят с проблема, ако имат добра хидратация и минерализация посредством храната и различни хранителни добавки, но ще говорим за това с детайли по-късно. Когато хората не успеят да изчистят отровите бързо се получават и уврежданията. Точно това е причината ваксините да не причиняват видима вреда при всяко дете което ги взима. Ваксините причиняват ясно видими вреди при относително малък процент от децата, които ги приемат.

Минерализацията е един от ключовите моменти в уравнението защото живакът, например, се „съревновава“ с цинка, така че да се съедини с различни рецептори в тялото, включително нервните клетки, тъкани, органи, кръв и т.н. Така че ако имате ниски нива на цинк, живакът може да стане по-токсичен за вашето тяло, защото бива абсорбиран на повече места. Така че един от потенциалните отговори на проблема е да приемате повече цинк в дните преди задължителната ваксина, която някой ви е наложил – образно казано – с опряно в главата ви оръжие. Но това е начинът по който действа новата тоталитарна медицинска система…

Разбира се трябва да внимавате и да не предозирате с цинка, който също има нива на токсичност, но като цяло повечето хора трудно го достигат. Приет в разумни количества обаче, може да свърши работа. Като цяло имате нужда обаче не само от цинк. Имате нужда и от други минерали, имате нужда от органична хранителна помощ. Имате нужда от минерални добавки, които обаче са чисти. Защото съм изследвал много минерални добавки, които имат повишени нива на олово, като при някои тези нива са направо плашещи. Друго нещо, което може да направите е да увеличите приема на сяра, която помага на тялото да се детоксикира по метаболитни начини закодирани в собственото ви ДНК. Така че осигурете прием на сяра посредством чесън, яйца. Аз например мога да си позволя да ям и сурови яйца, но само защото си ги отглеждам сам в собствената си ферма и знам че са чисти. Не бих си позволил да го правя ако са купени от магазина. Има много добри източници на сяра, които може да проверите в интернет.

Аз обичам да използвам куркума, защото тя намалява възпалението, а и като подправка и като храна е позната с тези си свойства. Това което ваксините причиняват на тялото е именно възпаление. Особено всички тези добавки се поставят именно, за да причинят възпаление, което според производителите цели да увеличи производството на антитела в отговор на ваксината. Но де факто те причиняват неврологични увреждания при хора които имат прекалено силен отговор на това възпаление. Така че куркумата може и да помогне възпалението да се облекчи. Все още нямаме твърдо установени данни за приема на куркума преди ваксинация, обаче куркумата има толкова много допълнителни ползи, че би било добре да я направите част от вашата диета.

Когато говорим за други неща, които могат да ви помогнат определено трябва да споменем високи дози витамин С. Когато зъболекарят ми махаше старата пломба (в която има живак) преди много, много години, той ми даде висока доза витамин С преди процедурата и ми сложи кислородна маска, така че да не вдишам живака докато маха пломбата. Витамин С е великолепен предпазен метод. Бих препоръчал и витамин D, така че да активирате имунната си система по повече начини. Хората имат своя собствена нанотехнология, която се нарича имунна система, но когато тя не е активирана няма да работи за вас. И въпреки че химическите субстанции във ваксината не са патогени, някои части от генетичния код на имунната система, които се активират чрез витамин D могат да помогнат да се елиминират дори и химикали. Така че имунната система не се противопоставя само на патогени, тя има много много функции отвъд бактериите и вирусите. Освен това трябва да се пие и доста вода и да се намали излагането към други потенциално токсични субстанции. С други думи преди да се ваксинирате (ако трябва да го направите задължително) бих препоръчал да избягвате пържени храни, печени на скара или барбекю (просто за този период). Бих избягвал прекалена консумация на алкохол и силни обезболяващи, които са доста токсични за черния дроб. Бих взел дори екстракт от женско биле, който има субстанция предпазваща черния дроб. Той може да ви предпази както от алкохол, така и от обезболяващи. Така че има много различни начини да се предпазите преди задължителна ваксинация.

Истината е, че токсичните елементи във ваксините могат да бъдат елиминирани от повечето хора, които имат здравословен начин на живот. Относително малък брой хора получават тежки увреждания. Имайки предвид обаче, че те биват налагани задължително на стотици милиони хора, налице се явява и толкова голям брой (като числена стойност) деца, които са увредени от тях. Считам че повечето деца могат да бъдат предпазени чрез здравословна диета, която е богата на истинска хранителна стойност. Чистата вода също е особено важна. Защото ако вземем например тези деца, които са пиели водата във Флинт – Мичиган, то тя е била със завишени стойности на олово. Така че съвсем естествено е, когато вече си натровен с олово, това да компрометира способността ти да се справиш с елиминирането на живака и алуминия. Тялото вече е фокусирано над това да работи здраво за изкарването на оловото и някои от метаболитните ресурси не са налични да работят над извеждането на алуминия и живака, както и всичко останало, което се намира във ваксините.

Така че ако сте принудени да вземете ваксина и сте взели някакви предварителни мерки, ще имате по-голяма увереност, че ще се справите с последствията и че тялото ви ще успее да елиминира токсичните химикали преди да успеят да нанесат сериозни неврологични увреждания. Това е ключът.

Самият аз съм бил ваксиниран като дете, но за щастие тогава имаше повече ваксини като единична доза. Днес те обикновено комбинират няколко в една и използват повече консерванти съдържащи живак. Повечето ваксини, които съм получавал, са били единични дози и считам, че съм бил късметлия в това отношение. Според мен днешните ваксини съдържат повече живак и добавки. Така че докато дойде време криминалната дейност свързана с ваксините да бъде напълно изобличена и спрем налудничавата практика да тровим децата с „добавки“ във ваксините, ще трябва да предприемем стъпки да се предпазим. Това може да стане чрез подходяща диета, хидратация и натурална медицина, която да позволи на телата ни да изхвърлят тези токсини преди да са нанесли сериозни вреди.

https://youtu.be/6NP0qKjD954

Източник: Майк Адамс, NaturalNews
Превод: Alien

Източник: BulTimes