95-годишният пчелар бай Георги: Опитайте моята рецепта и ако ви хване болест, ми се обадете!

95-годишният пчелар бай Георги: Опитайте моята рецепта и ако ви хване болест, ми се обадете! | Диана image 1

95-годишният пчелар бай Георги Тодоров издаде своята наистина магическа рецепта за здраве. С тази негова рецепта не го лови болест от много години!

Той е на преклонните 95 лазарника, но не е боледувал от години. Той е известният пчелар Георги Тодоров, който отдавна председателства дружеството на пчеларите „Акация-1899“.

Кошерите му са в село Смилец – община Стрелча и в село Тюркмен – община Брезово. Всички пчелари – млади и стари го познават и говорят за него с благоговение. Защото съветите и рецептите, които бай Георги им дава са ги отървали от редица болежки.

рецепта за здраве

Днес ви представяме рецепта за здраве, която самият стар пчелар смята за „магическа“ и „чудодейна“. И се кълне, че ако някой я опита, а после се разболее, да отиде при него, че да си „скъса дипломата“.

Ето точните продукти за тази уникална рецепта за здраве, както и самият начин на прием.

Вземете един килограм пчелен мед, 200 грама пчелен прашец и един килограм лимони. Изстискайте лимоните и със сока им полейте пчелния прашец, за да може да се разтвори в сока им. След това готовата смес от прашецът и сокът от лимоните се разбъркват много хубаво в меда.

Тази смес се оставя да престои на тъмно и прохладно място за 24 часа, а когато преминат, към нея се прибавя и 250 грама сусамов тахан. Отново се разбърква добре, за да се получи изцяло хомогенна смес.

Бай Георги Тодоров уточнява, че ако човек желае, спокойно може да прибави към тази смес и две пакетчета канела. Той я приема без нея, но канелата също има своите невероятни ползи за здравето – в зависимост от това дали на човек му понася.

Самата процедура по приема на уникалното лекарство за здраве на пчеларя бай Георги Тодоров е следната – в чаша хладка вода всяка сутрин и всяка вечер се разбърква добре една супена лъжица от вълшебната пчелна смес и една лъжица чист ябълков оцет.

Всичко това се изпива около един час преди хранене. Добре е тази лечебна смес да я приемаме поне месец-два, особено през зимния сезон, за да се спасим от вирусите и грипа, които ни атакуват.