Как да оцелеете във връзката с един Водолей

Не се отчайвайте от лошата слава на тази зодия!

От целия зодиак, те са тези, които имат славата на емоционално дистанцирани чудаци. 

Как да оцелеете във връзката с Водолей? Наистина ли те не са толкова емоционални, колкото останалите зодии? Способни ли са на истинска близост и романтика?

Ако имате в живота си Водолей, по-добре ще си отговорите на тези въпроси, ако се опитате истински да го/ я опознаете. Започнете с написаното тук – то ще ви каже най-важното за тази наистина уникална зодия!

Водолеите са мислителите на Зодиака. Във всеки един миг, те събират нова информация, припомнят си стара, правят анализ, идват им нови идеи. Умът им постоянно е на пета скорост. Това е най-силното им качество, но и тяхното проклятие. И макар постоянното премисляне да ги изтощава, те изключително много държат на възгледите си.

Знаят, че са интелигентни и че са способни на нестандартно мислене и държат близките им да ги оценяват за това. Най-сигурният начин да ги обидите, е да се отнесете пренебрежително с мнението им.

В една интимна връзка, понякога обичат “да разклатят лодката”. Защо? Ами, защото могат. Или по някаква друга причина, но общо взето, много Водолеи просто обичат да шокират.

Търсенето на любовта не е лесна работа за Водолея. Той е запленен от идеята за любовта, но не може да живее без свободата си. Има нужда някой да го обича и да се държи грижовно, но не иска да го задушават. Понякога му е трудно да изразява ясно чувствата и желанията си.

Затова за много Водолеи търсенето на любовта е като изкачване по стръмен терен. Но когато открият човека, и когато той наистина успее да ги разбере, връзката им може да бъде нещо изключително красиво.

Водолеят мрази конфликтите, но обожава да спори. За него няма нищо по-хубаво от един добър дебат. Борави умело с думите и трудно можете да го победите в словесните ви дуели, но не бива да го приемате лично.

Източник: http://www.missbloom.bg