Как да оцелеете във връзката си с най-студения знак на Зодиака?

От целия зодиак, те са тези, които имат славата на най-емоционално дистанцираните и странни хора. Наистина ли те не са толкова емоционални, колкото останалите зодии? Способни ли са на истинска близост и романтика? Не се отчайвайте от лошата слава на тази зодия. Ако в живота си имате Водолей, по-добре ще е да си отговорите на тези въпроси, ако наистина желаете да го опознаете.

Започнете с написаното тук – то ще ви каже най-важното за тази наистина уникална зодия!

Водолеите са мислителите на Зодиака. Във всеки един миг, те събират нова информация, припомнят си стара, правят анализи, връхлитат ги нови идеи… Умът им работи постоянно на максимална скорост. Това е както най-силното им качество, така и тяхното проклятие. И макар постоянното премисляне да ги изтощава, те изключително много държат на възгледите си. Знаят, че са интелигентни и, че са способни на нестандартно мислене и много държат близките им да ги оценяват за това.

Най-сигурният начин да ги обидите е да се отнесете пренебрежително към мнението им.

В една интимна връзка, те понякога обичат “да поразклатят лодката”. Защо ли? Ами… Защото могат. Или по някаква друга тяхна си причина. Общо взето, много Водолеи просто обичат да шокират.

Търсенето на любовта не е лесна работа за Водолея. Той е запленен от идеята за любовта, но не може да живее без свободата си. Има нужда някой да го обича и да се държи грижовно, но не иска да го задушават. Понякога му е трудно да изразява ясно чувствата и желанията си. Затова за много Водолеи търсенето на любовта е като изкачване по стръмен терен. Но когато открият човека, и когато той наистина успее да ги разбере, връзката им може да бъде нещо изключително красиво.

Водолеят мрази конфликтите, но обожава да спори. За него няма нищо по-хубаво от един добър дебат. Важното при такива дебати е да не приемата нищо лично. Представителите на тази зодия боравят умело с думите и трудно можете да ги победите в словесните  дуели.