Как да попитаме Вселената за нещата които желаем, така че да се сбъднат

Ако се опитвате да проявите (да манифестирате) това, което желаете, използвайте тези съвети, за да помолите Вселената да изпълни най-дълбоките ви желания.

Изявяването на това, което искаме, е просто, но не и лесно. Всичко, което трябва да направим, е да поискаме точно това, което желаем, но има уловка. Енергията, която вкарваме в процеса, засяга онова, което проявяваме.

Ако попитаме Вселената за нещо, защото сме отчаяни, нуждаещи се или в дълбоко съмнение,  всъщност ще привлечем ще повече отчаяние, нужда и съмнение. Освен това, ако сме твърде неясни по отношение на това, което искаме, можем в крайна сметка да манифестираме неправилни неща или изобщо нищо.

Ето защо е важно да изясним нашата енергия и нашите намерения, преди да се опитаме да проявим нашите желания.

Следващият процес ще ви помогне да попитате Вселената за всичко, което искате с любов, лекота и увереност.

1. Оправете си енергията

Преди да започнем да питаме Вселената за нашите желания е от съществено значение да настроим енергията си правилно. Това може да е един от най-сложните аспекти на манифестирането на желанията за някои хора. Когато питаме от страх или нужда, ние не изпращаме правилната енергия към Вселената.

Проявлението на причината се нарича „Закон на привличането“, точно защото принципът зад него е, че хубавото привлича хубаво. Ето защо, ако изпратим енергия на страх или нужда, всъщност ще привлечем обратно неща, които ще засилят страха и нуждата. Когато попитаме със съмнение или мислим, че не заслужаваме добри неща, ще привлечем обратно доказателства за тези вярвания. Ето защо работата върху енергията е първата стъпка в манифеста (проявяването на желанието).

Един от най-простите начини да преминем от енергия на липсата или на нуждата към позитивност е да бъдем благодарни за всички неща, които имаме в живота ни.

2. Преодоляване на блокажите пред манифеста (проявяване на желанието)

Преди да можем да проявим това, което желаем, трябва да разбием блоковете, които стоят на пътя ни. Общите блокировки включват:

  • Ако имам повече, някой друг ще има по-малко
  • Не заслужавам добри неща
  • Вселената е безразлична или враждебна към мен

За съжаление ние сме научени, че има само определено количество добри неща, които могат да ни се случат и че ако имаме повече, други ще имат по-малко. Чувстваме се виновни, че искаме неща, когато знаем, че хората в света страдат. Вселената обаче е неограничена. Това не е торта, която трябва да бъде споделена.

Много от нас носят в себе си и посланието, че не заслужаваме добри неща, които да ни се случват. Може да чувстваме, че не сме достойни за щастие и успех. Освен това може да сме чули хора да казват, че богатите или успешните хора са алчни или зли. След това започваме да уравновесяваме страданията си с това, че сме добри или достойни. Може да се окаже трудно да се повярва, че сме достойни за нашите желания и че можем да имаме това, което искаме, и едновременно с това да бъдем добри хора.

Можем също чувстваме, че Вселената е враждебна или безразлична към нас. Ако вече сте опитвали да манифестирате желание и сте се провалили, е лесно да повярвате, че Вселената не я е грижа за нас. Като виждаме толкова много страдания, може да изглежда, че Вселената е студена или дори враждебна към човешките същества.

А Вселената просто отговаря на енергията, която получава. Ако тази енергия се използва правилно, това може да облекчи страданието по света. Така че не се чувствайте виновни, че искате повече.

3. Изяснете точно намеренията си

Друг проблем, който пречи на това, което желаем, е липсата на яснота за това, което искаме. Може да имаме само неясни идеи за това, което желаем, или можем да имаме противоречиви желания.

Важно е да бъдем конкретни за това, което искаме и да сме наясно защо го искаме. Вместо да молите Вселената за любов, пари или здраве, изработете подробности за точно това, което искате.

4. Попитайте Вселената

Щом сте наясно с това, което искате, е време да попитате Вселената за вашите желания. Може да поискате известно време за дълбоко дишане или медитация, преди да започнете. Важно е да се чувствате толкова спокойни и позитивни, колкото можете, така че енергията ви да е добра.

Ако ви харесва, можете да създадете специален ритуал около питането на Вселената, може  да запалите свещ или да отидете на красиво място в природата, където се чувствате свързани с природата и универсалната енергия. След това просто попитайте Вселената за това, което желаете. Изговорената дума е много мощна, така че е важно да поискате това, което желаете на глас.

5. Почувствайте желанията си

Щом поискате това, което искате, прекарайте няколко мига, като почувствате какво би било да имате това, което сте поискали. Колкото повече чувствате, че можете да го направите, толкова по-добре. Помнете, че Вселената отговаря на вашата енергия. Така че, ако се чувствате наистина позитивни и благодарни за това, което сте проявили, вие искате Вселената да ви изпрати повече причини да се чувствате положителни и благодарни.

Много хора зациклят на този етап. Трудно е да се почувствате благодарни за нещо, което още нямате. Може да е особено трудно да се чувствате положително, ако страдате и се намирате в негативна ситуация в живота си точно сега.

Практическото проявление може да ви помогне да преодолеете това. Опитайте се в началото да помолите Вселената за нещо малко, за да можете да изградите техниката за манифестиране.

6. Пуснете го

След като поискате това, което искате, е време да освободите намерението си. Трябва да се отпуснете и да позволите на вселената да се заеме с работата си. Безпокойството и тревогите за ситуацията ще блокират процеса на проявяване, затова опитайте да останете положителни. Бъдете отворени към нови възможности, които идват по пътя ви и помнете, че понякога нещата ще се проявяват по малко по-различен начин от това, което сте очаквали.

7. Благодарност

Благодарността всъщност е началото и краят на процеса на проявление. За да сме в унисон с универсалната енергия, важно е да се съсредоточим върху всичко, за което трябва да сме благодарни. Това ще вдигне нашата енергия и ще ни помогне да манифестираме добри неща.

След това, след като сме получили това, което сме поискали, трябва да покажем благодарност за всичко, което получаваме. Това създава спирала на благодарност, благодарност и позитивност, които ще ни помогнат да проявяваме по-големи и по-добри желания. Този процес ще ни помогне да издигнем вибрациите си и да помагаме на нас и на другите да бъдат по-щастливи, по-добри, доволни и реализирани.

Източник: http://megavselena.bg